#LFW: Θα φορούσες λουλούδια στο πρόσωπό σου;

Βιβή Αγγελάκη
#LFW: Θα φορούσες λουλούδια στο πρόσωπό σου;

Δες το floral beauty look από την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου

Αν κάτι περιμένουμε πώς και πώς να δοκιμάσουμε αυτή την άνοιξη - όπως και κάθε άνοιξη- στο look μας, είναι τα floral prints και αξεσουάρ. Από τα μαλλιά μέχρι και το μανικιούρ μας τα λουλούδια είναι από τις πιο κλασικές επιλογές για να δηλώσεις οτι λατρεύεις αυτή την εποχή.

Τι θα έλεγες όμως αν εκτός από τα ρούχα ή τα μαλλιά σου, έβαζες λουλούδια στο πρόσωπό σου και δοκίμαζες ένα floral beauty look; Στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου, ο makeup artist Val Garland κέρδισε επάξια το beauty παιχνίδι, δημιουργώντας για λογαριασμό του οίκου Preen By Thornton Bregazzi ένα μακιγιάζ γεμάτο λουλούδια!

preen flower makeup lede

Και όχι δε μιλάμε για ένα face painting αλλά για λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν για να στολίσουν το πρόσωπο των μοντέλων.

Hair Makeup Preen Spring 2017

Ο Val διακόσμησε τα πρόσωπά τους με ψεύτικα λουλούδια και πέταλα, τα οποία σταθεροποίησε χρησιμοποιώντας προϊόντα M.A.C με κολλώδη σύνθεση και λάμψη. Βέβαια, σε ορισμένα σημεία συνέχισε ζωγραφίζοντας μερικά, όπου υπήρχε ανάγκη.

Hair Makeup Preen Spring 2017 1
Hair Makeup Preen Spring 2017 2

Έτσι, τοποθέτησε τα λουλούδια σε διάφορα σημεία του προσώπου (στα μάτια, τα χείλη, στα ζυγωματικά) του λαιμού και του σώματος (στα χέρια και στο ντεκολτέ) δημιουργώντας ένα νεραϊδένιο εφέ.

Preen bks I RS17 7234 744x1116


Το ονειρικό look συμπλήρωναν οι messy, ακανόνιστες πλεξούδες διά χειρός Eugene Souleiman για τη Wella.

Preen Spring 2017

Όσο για το τελικό αποτέλεσμα... ήταν πραγματικά σαν έργο τέχνης!

Δες περισσότερες φωτός στη gallery!