Το beauty look του οίκου Chanel μας γύρισε πίσω στα 90s...

Βιβή Αγγελάκη
Το beauty look του οίκου Chanel  μας γύρισε πίσω στα 90s...

Δες όλες τις λεπτομέρειες σε μακιγιάζ και μαλλιά!

Μπορεί το θέμα της συλλογής για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2017 του οίκου Chanel να ήταν η digital εποχή, όμως σίγουρα βλέποντας το beauty look των μοντέλων γυρίσαμε αρκετά χρόνια πίσω – και πιο συγκεκριμένα στη δεκαετία των ‘90s!

chanel beaut 3251.jpeg north 499x white


Η εικόνα του μοντέρνου θηλυκού εκσυγχρονίστηκε με νέα υλικά και μια καθόλου κλασική γκαρνταρόμπα, όπως αναφέρει ο σχεδιαστής, καθώς νέα στοιχεία, υφάσματα και έντονες αποχρώσεις, δίνουν το έναυσμα για μια νέα εποχή στο γυναικείο ντύσιμο.

Chanel Hair Makeup Paris Fashion Week Spring 2017 1
GettyImages 612361490


Τα χαμηλά ponytails στο πλάι στερεωμένα με πολύχρωμα λαστιχάκια που θύμιζαν κάτι από τα μαθητικά μας χρόνια, τα iconic «C» αξεσουάρ που παραπέμπουν στο brand name του Γαλλικού οίκου, τα glittery, ασημένια bauble σκουλαρίκια στο ένα αυτί, τα καπέλα τύπου baseball φορεμένα πλάγια και χαμηλά σε συνδυασμό με τα ψυχεδελικά- σε έντονες αποχρώσεις- prints αλλά και το super girly chic μακιγιάζ ( έντονο ανοιχτό ρουζ στα μάγουλα και glossy ροζ χείλη) ήταν τα βασικά στοιχεία του beauty look των μοντέλων και φυσικά, η πρόταση του οίκου για την ερχόμενη Άνοιξη.

sammcknight1 jpg 7968 jpeg 4603.jpeg north 499x white
d345
chanelofficial2 jpg 3629 jpeg 4860.jpeg north 499x white


Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο μακιγιάζ: Οι λάμψεις των μεταλλικών αποχρώσεων στις εσωτερικές γωνίες των ματιών έδιναν ένα πιο glam ύφος στο look.

4f85


Εξάλλου, ο Karl Lagerfeld είναι γνωστός για την αγάπη των έντονων beauty looks στα catwalks (θυμήσου το Chanel Haute Couture show το Καλοκαίρι).

Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!