Δοκιμάσαμε 5 από τις πιο hot τάσεις της σεζόν στα νύχια μας & σε προ(σ)καλούμε να το κάνεις και εσύ!

Βιβή Αγγελάκη
Δοκιμάσαμε 5 από τις πιο hot τάσεις της σεζόν στα νύχια μας & σε προ(σ)καλούμε να το κάνεις και εσύ!

Plus: Μάθε τα πάντα για το υπέροχο δώρο των Fairynails Marousi Plaza!

«Τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου αυτή την εποχή;» «Ποια σχέδια είναι στη μόδα;» «Τι ταιριάζει στα όχι και τόσο μακριά νύχια μου» ήταν μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που τέθηκαν στην Κυριακάτικη συνάντηση των Quennetes. Ένα τηλέφωνο στην Αναστασία από τα Fairynails Marousi Plaza ήταν αρκετό για να δώσουμε ραντεβού όλες μαζί (ή μάλλον οι περισσότερες) στον ολοκαίνουργιο και super cozy χώρο των Fairynails στο εμπορικό κέντρο Marousi Plaza (πρώην Village Cinemas) που ειδικεύεται σε θέματα ομορφιάς (όπως το μανικιούρ, το πεντικιούρ, αποτρίχωση και πολλές άλλες beauty υπηρεσίες).

Το ζητούμενο ήταν ένα: Θα δοκιμάζαμε 5 hot nail trends της σεζόν, όπως πρότειναν μεγάλοι οίκοι μόδας για τα νύχια μας.


Έτσι κι έγινε! Φθάνοντας, πετύχαμε τη Νικολέττα που είχε καταφθάσει πρώτη και είχε ήδη αφεθεί στα χέρια της Σουζάνας απολαμβάνοντας το πεντικιούρ της (γιατί μην ξεχνάς τα πόδια μας μετά το καλοκαίρι θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση)! Οι υπόλοιπες, εμπιστευτήκαμε τα super εξυπηρετικά κορίτσια των Fairynails διαλέγοντας τα χρώματα για το mani μας!


Δες, λοιπόν, τι επιλέξαμε!


All time classic, sexy και άκρως θηλυκό!

samantha

Για άλλη μία σεζόν το κόκκινο πρωταγωνιστεί στο μανικιούρ αποδεικνύοντας πως ποτέ –μα ΠΟΤΕ-το λέω με τη βεβαιότητα μίας beauty editor- δεν θα είναι εκτός των πιο hot nail trends! Κι αν λατρεύεις τη μονοχρωμία στα νύχια και ψάχνεις γι αυτό το χρώμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί, στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο, σε πάρα πολλές περιστάσεις εμπιστεύσου το κόκκινο! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις την κόκκινη απόχρωση που σου ταιριάζει- πίστεψέ με υπάρχουν πολύ περισσότερες από αυτές που φαντάζεσαι- και γίνε ένα sexy girl!

Extra tip για ακόμη πιο λαμπερό αποτέλεσμα: Δοκίμασε να συνδυάσεις το red hot manicure σου με εντυπωσιακά αξεσουάρ και κοσμήματα, όπως έκανε η Σαμάνθα!


Play with the dots!

rali

Αν αυτή την περίοδο αποζητάς κάτι πιο παιχνιδιάρικο, κάτι που να ξεφεύγει από τα κλασικά- χωρίς βέβαια να καταφεύγεις στην υπερβολή- κάτι που να αντικατοπτρίζει τη θετική διάθεσή σου, όπως αυτή της Νικολέττας, τότε γίνε ένα αυθεντικό dotty girl και κάντο όπως ο οίκος J. JS Lee . Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις ένα μικρό dot (κουκίδα) σε μαύρη απόχρωση στο nude μανικιούρ σου και να βάλεις το πιο λαμπερό χαμόγελό σου!


Extra tip για ακόμη πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα: Δοκίμασε αντί για μαύρο χρώμα, να χρησιμοποιήσεις μία άλλη απόχρωση για να κάνεις το dot όπως είδαμε στο show του οίκου Dorhout Mees γι αυτό το Φθινόπωρο.


Matte girl

nansi 02

Μετά τις ματ υφές στο μακιγιάζ σου, νομίζω ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι αντίστοιχο, πιο ματ –αν δεν το έχεις κάνει ήδη βέβαια- και στα νύχια σου! Πρόσφατα μάλιστα από αυτή εδώ τη στήλη σου προτείναμε 12+2 σχέδια για ένα τέλειο ματ μανικιούρ. Ξέφυγε από το συνηθισμένο μανικιούρ σου, όπως έκανε η Νάνσυ και δώσε ένα ματ φινίρισμα στο nail art σου, προσδίδοντας ένα πιο ροκ χαρακτήρα σε όλο το look σου. Το σχέδιο που είδαμε και σου προτείνουμε είναι από το show του οίκου Laquan Smith γι αυτό το Φθινόπωρο. Η μανικιουρίστα Junko Watanabe που επιμελήθηκε το nail art των μοντέλων επέλεξε να «σπάσει» την μονοτονία της καφέ ανοιχτής απόχρωσης προσθέτοντας μία χρυσή ρίγα στο κέντρο του κάθε νυχιού!

Extra tip αν θέλεις ένα πιο απλό αλλά σικάτο αποτέλεσμα: Δοκίμασε ένα σκέτο ματ μανικιούρ στο χρώμα της ώχρας όπως προτείνει ο οίκος Narciso Rodriguez γι αυτή τη σεζόν


Κάν'το όπως οι Γαλλίδες

nansi 01

Αν το κόκκινο χρώμα είναι το πιο διαχρονικό χρώμα στο μανικιούρ των γυναικών εδώ και χρόνια, το γαλλικό σχέδιο είναι αντίστοιχα μέσα στο top 3 των πιο hot nail art! Κι αν θέλεις να ξεφύγεις από την κλασική λευκή γραμμή στα νύχια, τότε αυτή είναι η πιο hot φθινοπωρινή εναλλακτική που μπορείς να δοκιμάσεις! Γαλλικό σε σκούρα μοβ απόχρωση με nude βάση!

Extra tip για ακόμη πιο glam αποτέλεσμα: Δοκίμασε ένα γαλλικό σε δύο αποχρώσεις, όπως είδαμε στο show των Cushnie et Ochs για το Φθινόπωρο 2016. Ο οίκος δημιούργησε μία γραμμή στην άκρη του νυχιού χρησιμοποιώντας μία μωβ και μία μαύρη απόχρωση!


The Dark Side Isn't As Bad As You Think!

vivi

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που βαρέθηκαν να βλέπουν τα νύχια τους στις ανοιχτές καλοκαιρινές αποχρώσεις, όπως εγώ , τότε ξεκίνα να ανακαλύπτεις τη σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων και πιο συγκεκριμένα των νυχιών σου. Μία σκούρα γκρι με έντονη δόση glitter απόχρωση ήταν αυτή που λάτρεψα με την πρώτη ματιά και λάτρεψαν και τα κοντά νύχια μου – τα οποία παρεμπιπτόντως δεν έδειχναν και τόσο κοντά!

Extra tip για ακόμη πιο rock αποτέλεσμα: Συνδύασέ το με εντυπωσιακά αξεσουάρ στο λαιμό!

Στο τέλος, φανερά ανανεωμένες και χαρούμενες, κάναμε μία στάση στο Holy Green για ένα γρήγορο snack!

Κι αν ενθουσιάστηκες, ένα μεγάλο δώρο περιμένει τις αναγνώστριες του Queen: 10% σε όλες τις υπηρεσίες Fairynails! Εξαιρούνται οι υπηρεσίες κομμωτηρίου και massage. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για το κατάστημα στο Marousi Plaza και δε μπορεί να συνδυαστεί με καμία άλλη προσφορά που τυχόν υπάρχει στο κατάστημα!

https://www.facebook.com/fairynailsmarousiplaza