Τάσεις Φθινόπωρο 2016: Αυτή είναι η σκιά που πρέπει να δοκιμάσεις στο μακιγιάζ σου!

Βιβή Αγγελάκη
Τάσεις Φθινόπωρο 2016: Αυτή είναι η σκιά που πρέπει να δοκιμάσεις στο μακιγιάζ σου!

Plus: Όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις για να την εφαρμόσεις σωστά...

Μπορεί το κόκκινο κραγιόν και το μανικιούρ σε κόκκινο χρώμα να ανήκουν στην κατηγορία των all time classic επιλογών στο beauty look μίας γυναίκας, όμως το τελευταίο, makeup trend- τουλάχιστον γι αυτή τη σεζόν- έρχεται να δώσει μία νέα διάσταση στην κόκκινη απόχρωση στο μακιγιάζ σου και να σε προκαλέσει να δοκιμάσεις το κόκκινο στα... μάτια σου!


Τι θα έλεγες λοιπόν, αν αυτό το Φθινόπωρο, δοκίμαζες να ακολουθήσεις το παράδειγμα των It girls, όπως η Kristen Stewart , η Cara Delevingne, η Olivia Wilde, η Gigi Hadid, η Selena Gomez, η Jlo και φορούσες αντί για την κλασική γήινη σκιά στα μάτια σου, μία κόκκινη;

14694610 1215843188487716 547471973 n
4be4beef0af7736d4582298750997051
18774

Ναι, καλά διάβασες! Η κόκκινη σκιά μπαίνει στη λίστα με τα πιο «δυνατά» makeup trends του φετινού Φθινοπώρου και εκτός από τα πιο στιλάτα κορίτσια της διεθνούς showbiz που την έχουν δοκιμάσει κυρίως στις red carpet εμφανίσεις τους, την είδαμε στα catwalks μεγάλων οίκων μόδας, ενώ παράλληλα αποτελεί και μία από τις προτάσεις του οίκου Chanel για το μακιγιάζ μας αυτή τη σεζόν.

1853011d74df25b9d8423d785a371ee5

Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από την κυκλοφορία της νέας, Limited edition, Le Rouge Collection του αγαπημένου γαλλικού οίκου, η οποία, θα μπορούσαμε να πούμε, πως είναι «αφιερωμένη» στις κόκκινες αποχρώσεις αλλά και στους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις με αυτές .

chanel red

Πρωταγωνίστρια και beauty μούσα της καμπάνιας του οίκου είναι για άλλη μία φορά η Kristen Stewart, ενώ η συλλογή σχεδιάστηκε από τη Lucia Pica, Global CreativeMake up and Colour Designer της Chanel, προκειμένου να μας κάνει να δούμε το κόκκινο με μία άλλη ματιά! «Το κόκκινο δεν είναι η πιο προφανής επιλογή για το μακιγιάζ των ματιών, αλλά αυτό είναι το χρώμα του αίματος. Είναι το χρώμα που αντικατοπτρίζει αυτό που μας κρατά ζωντανούς» λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο WWD.

gallery 1471893424 kristen stewart chanel le rouge collection n 1 summer 2016 campaign 2

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε λοιπόν, είναι να αποδεχτούμε την πρόκληση! Αλλά πώς; Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να φορέσουμε την κόκκινη σκιά ή αντίστοιχα το κόκκινο eyeliner στα μάτια μας και να δείχνουμε εντυπωσιακές όπως η Kristen; Με τι άλλο μπορούμε να τη συνδυάσουμε στο μακιγιάζ μας; Και ποια καταλληλότερη να δώσει οδηγίες από τη Lucia Pica;


Στο παρακάτω βίντεο "Red Power", το οποίο αποτελεί το 3ο Episode των Chanel Beauty Talks, λοιπόν, θα δεις τη διάσημη makeup artist και Global Creative Make up and Colour Designer του οίκου να αποκαλύπτουν όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις γύρω από το νέο makeup trend!