Hot or not? Τα 2 hair trends που λατρεύουν οι Kardashians κυριάρχησαν στα AMAs 2016;

Βιβή Αγγελάκη
Hot or not? Τα 2 hair trends που λατρεύουν οι Kardashians κυριάρχησαν στα AMAs 2016;

Εσύ τι λές; Ποιο από τα 2 θα υιοθετούσες;

Μπορεί να μην έδωσαν το λαμπερό παρών στα Αμερικανικά Βραβεία Μουσικής (American Music Awards), που πραγματοποιήθηκαν προχθές αλλά οι αδερφές Kardashian κατάφεραν για άλλη μία φορά να βρίσκονται στο επίκεντρο αυτή τη φορά ως hair μούσες. Γιατί όταν μιλάμε για slicked-back χτενίσματα ή extensions δε γίνεται μέσα στο top 5 των διάσημων κυριών, να μην σου έρθουν πρώτες στο μυαλό, η Kim, η Kourtney, η Kylie και η Kendall...

kardashians amas16

Και κάπως έτσι, δύο από τα αγαπημένα hair trends της πιο πολυσυζητημένης οικογένειας αυτή τη στιγμή στον κόσμο, το slicked back χτένισμα και το μακρύ, total sleek hairlook (με τη βοήθεια των extensions πάντα), υιοθετήθηκαν από πολλές διάσημες κυρίες στη λαμπερή βραδιά!

kim kardashian ponytail
hairo

Με τη Gigi Hadid και τη Hannah Davis να είναι από τις αγαπημένες μας, επιλέγοντας το slicked back hairstyle, (άφησαν όλα τα μαλλιά να πέφτουν πίσω στους ώμους, αναδεικνύοντας, παράλληλα, τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου τους) αλλά και τις Chrissy Teigen και Ariana Grande να «κλέβουν» την παράσταση με τα πολύ μακριά , ολόισια hairlook τους, στην παραπάνω gallery, συγκεντρώσαμε όλες τις διάσημες κυρίες που υιοθέτησαν τα εν λόγω trends και στις παρουσιάζουμε στην παραπάνω gallery!

image