Φθινόπωρο 2017: Το πιο cool αξεσουάρ για τα μαλλιά το έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου!

Βιβή Αγγελάκη
Φθινόπωρο 2017: Το πιο cool αξεσουάρ για τα μαλλιά το έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου!

Στιλάτη χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ!

Μετά τις διακοπές έχουμε να αντιμετωπίσουμε σίγουρα δύο πράγματα: την κακή ψυχολογία μας (#ναικαλοκαιριτελος) και την άδεια τσέπη μας (#ναιειναιγεγονος). Το Φθινόπωρο, λοιπόν, μπήκε και σίγουρα ένα από τα πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν στην αναπτέρωση του πεσμένου ηθικού μας είναι να αρχίζουμε να επενδύουμε και να δοκιμάζουμε νέα fashion και beauty trends. Πώς θα το καταφέρουμε, όμως, όταν το ταμείο είναι μείον;

Κι όμως, ανάμεσα στις αγαπημένες μας τάσεις γι αυτό το Φθινόπωρο υπάρχουν μερικές που δεν χρειάζεται να ξοδέψεις καθόλου χρήματα (aka στιλάτη χωρίς να σπαταλήσεις ούτε ευρώ). Πώς γίνεται αυτό; Μετά από μελέτη των hair trends στα περσινά ντεφιλέ, βρήκαμε το αξεσουάρ που μπορεί να δώσει ένα πιο στιλάτο αέρα στα μαλλιά μας και το έχουμε ήδη στην τσάντα/ στο νεσεσέρ μας.

Cristiano Burani hair

Ποιο είναι αυτό; Τα τσιμπιδάκια, φυσικά! Προτιμώντας είτε την απλή εκδοχή τους (aka τα κλασικά μαύρα τσιμπιδάκια) είτε την πιο ιδιαίτερη (aka στολισμένα με τρουκς ή μεταλλικά στοιχεία) και τοποθετώντας τα στο πλάι ή σε άλλα σημεία του κεφαλιού σου (δες το εκκεντρικό look από το fashion show του οίκου Cividini A/W 2017), μπορούν να κάνουν τη διαφορά εύκολα και ανέξοδα!

Cividini W 2017
N21 hair1

Δες όλα τα looks από τους μεγάλους οίκους στην παρακάτω gallery!