To έντονο μπλε στα μάτια γίνεται μόδα

To έντονο μπλε στα μάτια γίνεται μόδα

Η αλήθεια είναι ότι το έντονο μπλε στις αποχρώσεις του γαλάζιου, του τυρκουάζ και άλλων συναφών, δεν έχει και την καλύτερη προϊστορία, αλλά η ιστορία ετοιμάζεται να αλλάξει.

Το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν σε κιτς εφαρμογές του ακόμη και οι περισσότερες το αποφεύγουμε επιλέγοντας αντ' αυτού άλλα πιο ασφαλή και βατά χρώματα, τα οποία μπορεί μεν να μην ξεχωρίσουν στο πλήθος αλλά δεν μας εκθέτουν κιόλας ανεπανόρθωτα.

Κάθε καλοκαίρι σχεδόν, το γαλάζιο κάνει μία προσπάθεια να έρθει στο προσκήνιο. Είναι η θάλασσα, ο γαλάζιος ουρανός και η καλή διάθεση που το βάζουν στο χορό, αλλά όσο προχωράει η ζέστη και το καλοκαίρι, αυτό αντί να δυναμώνει και να κυριαρχεί, ξεθωριάζει και στο τέλος παραδίνεται και μένει στις θήκες των σκιών σαν καινούριο.

Αυτή τη φορά, όμως, μοιάζει να το έχει πάρει ζεστά και να κάνει μία πιο δυνατή προσπάθεια για να εδραιωθεί ως σικάτο μακιγιάζ με άποψη. Εμφανίστηκε σε πασαρέλες, μπήκε στις συλλογές μακιγιάζ , όπως του Yves Saint Laurent και έντυσε τα βλέφαρα διαφόρων celebrities.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για το εντάξετε στο μακιγιάζ σας, αλλά οι δύο επικρατέστεροι είναι όταν μπαίνει σε όλο το κινητό βλέφαρο, όπως το έχουν φορέσει η January Jones, η Elizabeth Harley και η Sarah Jessica Parker. Είναι η πιο επικίνδυνη, αφού μπορεί να δώσει υπερβολικό αποτέλεσμα αν δουλευτεί αρκετά και δεν σβήσει σωστά στις άκρες.

elizabeth_harley
sarah_jessica_parker
January_Jones

Ο άλλος τρόπος, που είναι πιο διακριτικός και πιο φρέσκος είναι να μπει στο κάτω βλέφορο μόνο, στο επάνω μόνο ή στο πάνω βλέφαρο με έμφαση στην εσωτερική γωνία του ματιού όπως το φόρεσαν η Ashley Tisdale, η Isla Fisher, η Ginnifer Goodwin.

Ashley_Tisdale.jpgsmall
Islal
ginnifer

Αυτό που απομένει είναι να δούμε αν αυτήν τη σεζόν, ήρθε για να μείνει.