Το στυλ Curtain Bungs επιστρέφει! Εσύ θα το τολμήσεις;

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Το στυλ Curtain Bungs επιστρέφει! Εσύ θα το τολμήσεις;

H Sienna Miller δίνει... ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτό το styling μαλλιών. Εσύ;

Mην αναρωτιέσαι τι σου θυμίζει το συγκεκριμένο hairstyling. Φτάνει να δεις αυτήν τη φωτογραφία και θα καταλάβεις αμέσως...Curtain bungs...ή στα ελληνικά αφέλειες κουρτίνα! Ναι, αυτή είναι η πιστή μετάφραση και καλά κατάλαβες. Εκείνες τις μακριές αφέλειες που πέφτουν δεξιά και αριστερά στο μέτωπο και στη μέση σχηματίζουν χώρισμα. Σου είναι ίσως πολύ πιo οικείες σαν εικόνα στο πρόσωπο της Μπριζίτ Μπανρτό!

58ed37966f9f7c2375a8d010a8b98780

Άλλωστε, ήταν το σήμα κατατεθέν του στυλ της μάζι με το έντονο αιλάινερ...και έτσι θα είναι για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας. Πρόκειται για '60΄s hairstyle που μπορεί να έχει επιτυχία είτε σε κοντά μαλλιά (έστω καρέ που φτάνει ως τους ώμους), είτε σε μακριά, οπού σε αυτήν την περίπτωση βέβαια είναι και πιο έντονη η αντίθεση και η ομορφιά στην επιλογή των Curtain bungs.

Σου εφιστώ την προσοχή όμως. Αν έχεις πολύ μεγάλο μέτωπο ίσως δεν "δείξουν" σωστά ενώ αν τα μαλλιά σου είναι πολύ κατσαρά, λογικά ο κομμωτής σου δε θα σου προτείνει τις εν λόγω αφέλειες, αφού αναδεικνύονται περισσότερο σε ίσια μαλλιά. Παρολαυτά, στη δεύτερη περίπτωση, να ξέρεις πως αν έχεις αποφασίσει να κουρέψεις τα μαλλιά σου αφέλειες, αυτές είναι πιο βολικές από τις υπόλοιπες, γιατί έχουν περισσότερο μάκρος και στέκονται καλύτερα.

Δες παρακάτω ιδέες για να πετύχεις μαζί με τον κομμωτή σου τις curtain bungs.