Αυτό... μόνο η Meghan Markle θα μπορούσε να το καταφέρει

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Αυτό... μόνο η Meghan Markle θα μπορούσε να το καταφέρει

Messy hair...she doesn't care! Και ένα νέο trend στα μαλλιά γεννιέται.

Αυτός είναι ο τίτλος που της δίνουν τα ξένα life style περιοδικά, χάρη στο ανέμελο, "πρόχειρο" κοτσάκι σινιόν με το οποίο εμφανίζεται σε επίσημες εκδηλώσεις η μέλλουσα γυναίκα του πρίγκιπα Χάρι, Meghan Markle! Και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που εμείς την αγαπάμε!

Μα πες μου τώρα... αν εσύ ήσουν στη θέση της (μη γελάς ποτέ δεν ξέρεις), δηλαδή αν γνώριζες πως είσαι -σχεδόν επίσημα πλέον- μέλος τη βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και σου ζητούσαν να κάνεις μία δημόσια εμφάνιση στην οποία θα σε δει όλη η υφήλιος... θα τολμούσες να έχεις τα μαλλιά σου πιασμένα σχεδόν στα τυφλά, με ένα λαστιχάκι λες και "πετάγεσαι" μέχρι το περίπτερο;

47F2733800000578 0 image a 74 1515763358818

Εγώ στοιχηματίζω πως το πιο πιθανό είναι να είχες κοιμηθεί αγκαλιά με τον κομμωτή σου δυο μερόνυχτα. Κι όμως! Η Meghan Markle, κατάφερε να δείχνει πιο κομψή και αριστοκρατική από ποτέ με ένα "messy bun" -όπως λέγεται στη γλώσσα της- με ένα χαλαρό κοτσάκι δηλαδή, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η απλότητα είναι και η πιο ασφαλής επιλογή για να εντυπωσιάσεις. Χαλαρή και άνετη, έπιασε τα μαλλιά της ώστε να μην ηλεκτρίζονται πάνω στο παλτό της και για να την αφήνουν ανενόχλητη να μιλά στον κόσμο και να τον χαιρετάει.

Και έτσι απλά έκανε το "messy bun" το νέο trend στα μαλλιά! Δες παρακάτω ιδέες για κότσους που εύκολα μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλες οι συλλογές Chanel Beauty πλέον βρίσκονται μέσα στο κινητό σου

Θες να κάνεις λίφτινγκ προσώπου; Πήγαινε στον οδοντίατρο!