Αυτό το αξεσουάρ για τα μαλλιά δεν τολμούσαμε να το φορέσουμε δημοσίως αλλά μόλις ξαναήρθε στη μόδα

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Αυτό το αξεσουάρ για τα μαλλιά δεν τολμούσαμε να το φορέσουμε δημοσίως αλλά μόλις ξαναήρθε στη μόδα

Ούτε που θα σκεφτόμασταν να βγούμε βράδυ φορώντας το στο κεφάλι μας!

Η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη συνεχίζεται και ο διάσημος σχεδιαστής Alexander Wang, χθες έφερε και πάλι στη μόδα ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά που εδώ και χρόνια δεν τολμούσαμε να το φορέσουμε δημοσίως! Το θωρούσαμε πρόχειρο, κακόγουστο, κιτς και γενικά ξεπερασμένο. Ο λόγος για το clip banana που απογειώθηκε κυριολεκτικά στη δεκαετία του '80!

IMG 2475

Τότε, όλες έπιαναν με τα συγκριμένα clips τα μαλλιά τους, τα οποία κυκλοφορούσαν σε αναρίθμητα χρώματα. Ο Alexander Wang μας τα προτείνει αυτή τη φορά σε μία πιο κομψή, minimal εκδοχή. Τα μοντέλα του που παρέλασαν στο catwalk, είχαν υιοθετήσει ένα sleek look με όλα τα μαλλιά πιασμένα προς τα πίσω σε μία χαμηλή ponytail. Στο τέλος την στριφογύριζαν και τη στερέωναν με ένα banana clip!


https://www.instagram.com/p/BfCjdiJhisi

IMG 2474

O Alexander Wang ουσιαστικά μας τα προτείνει για ένα πιο βραδινό hair style, τη στιγμή που εμείς ως τώρα τα χρησιμοποιούσαμε μόνο για να συγκρατήσουμε στεγνά τα μαλλιά μας πριν μπούμε για μπάνιο, ή για να μας βοηθήσουν κατά τη διαδικασία του ισιώματος με σεσουάρ. Αν λοιπόν δεν είναι αυτό ανατροπή τότε τι είναι;

IMG 2477

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί το πρόσωπό μου είναι θαμπό κάθε πρωί ό,τι και αν έχω δοκιμάσει;