Το disco μακιγιάζ είναι τάση! Δες πώς θα το πετύχεις

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Το disco μακιγιάζ είναι τάση! Δες πώς θα το πετύχεις

Θέλεις να αποκτήσεις στο πρόσωπό σου τη λάμψη και την αίγλη της Donna Summer;

Όταν ένα συνηθισμένο highlighter δεν είναι αρκετό, ανέβασε την ένταση με τη νέα Urban Decay συλλογή Disco Queen. Αυτά τα ολογραφικά highlighters προσφέρουν ιριδίζουσα, πολυδιάστατη λάμψη που κολακεύει απίστευτα κάθε τόνο επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα για ντελικάτη, αιθέρια λάμψη, ή περισσότερη μέχρι να πετύχεις το τέλειο, τολμηρό, άκρως εκθαμβωτικό highlight.

Με το Holographic Disco Stick, η λάμψη γίνεται… ψυχεδέλεια! Ηighlighter με χρωστικές που μοιάζουν να αλλάζουν χρώμα μπροστά στα μάτια σου. Δημιούργησε λάμψη τεραστίων διαστάσεων για εξωπραγματικά λαμπερό φινίρισμα. Η ανάλαφρη, μεταξένια σύνθεσή του γλιστρά απαλά στην επιδερμίδα, ακτινοβολεί, και έχει αέρινο φινίρισμα (ώστε να μην αλλοιώνει το μακιγιάζ σας).

ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΥΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η DONNA SUMMER:
Με τη Disco Queen Holographic Highlight Powder. Αυτή η ανάλαφρη, ακαταμάχητα όμορφη πούδρα κυκλοφορεί σε μια διάφανη, ιριδίζουσα λιλά απόχρωση που δημιουργεί φωτεινή, ολογραφική λάμψη.

3605971794353 holographic highlight facepowder alt1



Συμβουλή: χρησιμοποίησε μικρή ποσότητα για πιο διακριτική λάμψη, ή εφάρμοσε περισσότερες στρώσεις για να πετύχεις την πιο εκθαμβωτική, εκρηκτική λάμψη.


Η Disco Queen Holographic Highlight Powder χαρίζει στην επιδερμίδα υπέροχη φωτεινή λάμψη, χωρίς καθόλου λευκά σημάδια, χάρη στην εμπλουτισμένη με λαμπερές περλέ χρωστικές βελούδινη σύνθεσή της. Και επειδή η σύνθεση αυτή δεν είναι πεπιεσμένη, η αίσθησή της είναι εξαιρετικά ανάλαφρη.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟ HIGHLIGHT:

Το Holographic Disco Stick είναι ιδανικό για όταν θέλεις μια πινελιά ολογραφικού highlight. Χάρη στη διάφανη βάση της, η σύνθεση προσφέρει φυσική λάμψη χωρίς να κρύβει εντελώς την επιδερμίδα σας. Δοκίμασε τη Disco Queen Holographic Highlight Powder, όταν επιθυμείς ένα πραγματικά πολυδιάστατο, διτονικό φινίρισμα. Και για να πετύχεις ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, συνδύασε τα, χρησιμοποιώντας πρώτα το stick, και στη συνέχεια την πούδρα.

3605971766763 discoqueen holographic discostick alt1

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μερικά παραμύθια τελικά γίνονται πραγματικότητα! 1000 &...7 νύχτες! Αυτή είναι η δική μου ιστορία