Ο Teddy Charles της Sunsilk μάς χτενίζει

Ο Teddy Charles της Sunsilk μάς χτενίζει

Δείτε τα πέντε χτενίσματα για το καλοκαίρι και αντιγράψτε τα.

Από τις τάσεις των μαλλιών που ξεχώρισαν αυτήν τη σεζόν στις εβδομάδες μόδας, ο hair stylist Teddy Charles, που έχει δημιουργήσει μαζί με τη Sunsilk τη σειρά Sunsilk Co-Creations Πλούσιος Όγκος, διάλεξε τις πέντε πιο δυνατές και μας λέει το μυστικό της καθεμιάς και πώς να την πετύχουμε.

Ουρές
Η τέλεια αλογοουρά είναι το ιδανικό στυλ για να περάσει από την πασαρέλα στο δρόμο. Είτε πρόκειται για να πιαστεί πίσω και ψηλά, ή χαλαρή και χαμηλά, υπάρχει μια αλογοουρά που ταιριάζει στον καθένα και την κάθε περίσταση.

teddy1

Get the look με τις συμβουλές του Teddy: «Το πράγμα που παρατήρησα περισσότερο στις αλογοουρές είναι η γωνία. Εκτός κι αν είναι μια αλογοουρά πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά, θα πρέπει να είναι ακριβώς στο ύψος της κορυφής των αυτιών σας. ενός οτιδήποτε άλλο στο μεταξύ θα πρέπει να παρατάξει ακριβώς με το επάνω μέρος των αυτιών σας. Αν καταλήγουν σε άλλο σημείο πιο πάνω ήπιο κάτω από αυτό δεν είναι το αυτό που θέλω».

Όγκος
Όπως και με τα τακούνια, τα μεγαλύτερα είναι τα καλύτερα όταν πρόκειται για εντυπωσιακά μαλλιά. Από τεράστια ύψη σε φωλιές πουλιών, το κλειδί για αυτό το look είναι η εμπιστοσύνη στην επίδραση του!

teddy2

Get the look με τις συμβουλές του Teddy: «Το κλειδί για κάθε εμφάνιση με όγκο είναι πού να δώσετε τον όγκο. Πάρα πολύ ψηλά στο μέτωπο ή στα πλάγια και θα φανεί σαν να είστε πίσω στη δεκαετία του ογδόντα. Ο όγκος πρέπει να επικεντρώνεται γύρω από την κορυφή του κεφαλιού. Θα πρέπει να είναι χαμηλότερα μπροστά και να παίρνει ύψος σιγά-σιγά όσο πάει προς τα πίσω. Αυτό δημιουργεί μια φυσική κλίση και σχήμα που είναι ευχάριστο στο μάτι τόσο από μπροστά όσο και από το πλάι».

Πλεξούδες
Η τάση για πλεξούδες εντοπίστηκε στα show της υψηλής ραπτικής στο Παρίσι και απογειώθηκε στο New York Fashion Week. Βάλτε το δικό σας ύφος στο στυλ, και δοκιμάστε να προσθέσετε μια πλεξούδα στη συνηθισμένη σας εμφάνιση για να αναβαθμίσετε το look σας ή προκαλέστε με κάποιο πολυδιάστατο πλέξιμο!

teddy3

Get the look με τις συμβουλές του Teddy: «Η πλεξούδα Fishtail είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Μοιάζει με ουρά ψαρού και φτιάχνεται παίρνοντας δύο ίσα τμήματα, όπως θα κάνατε με μία κανονική πλεξούδα παίρνοντας στη συνέχεια, ένα μικρότερο κομμάτι από την έξω πλευρά του κάθε τμήματος και περνώντας το πάνω από το άλλο μέρος και επαναλαμβάνετε παίρνοντας ένα μικρότερο κομμάτι από το εξωτερικό του άλλου τμήματος και περνώντας το πάνω. Σιγουρευτείτε ότι κρατάτε τα μαλλιά σφιχτά καθώς πλέκετε την κάθε πλευρά».

Slick locks
Δημιουργήστε μία σπορ, μοντέρνα εμφάνιση κάνοντας τα μαλλιά σας πίσω με gel.. Προσθέστε μια απροσδόκητη τροπή, αφήνοντας τα άκρα φυσικά σπαστά ή σγουρά και έχετε το look της πασαρέλας.

teddy4

Get the look με τις συμβουλές του Teddy: «Το κόλπο για να πετύχετε αυτό το look είναι να μην χρησιμοποιείτε πάρα πολύ gel στην κορυφή του κεφαλιού. Θέλετε να έχετε λείο και σφιχτό αποτέλεσμα στα πλάγια του κεφαλιού, αλλά όχι στην κορυφή γιατί δε θέλετε να χάσετε τον όγκο και το σχήμα, χρησιμοποιώντας πολύ gel στην κορυφή. Αν έχετε ολόισια μαλλιά χρησιμοποιήστε σίδερο για να κάνετε μπούκλες στις άκρες».

Χαλασμένα/ατημέλητα
Οι μπούκλες των τριών ημερών και τα τριχάκια ήταν ένα κοινό θέμα σε όλο το New York Fashion Week. Από ανακατεμένα updos μέχρι τα κυματιστά μαλλιά της παραλίας, το κλειδί είναι να αφήσετε τα μαλλιά σας κάπως άτημέλητα.

teddy5

Get the look με τις συμβουλές του Teddy: «Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε ωραία κυματιστά μαλλιά, -αν δεν τα έχετε φυσικά- είναι να τα στρίψετε πολύ σφιχτά, να τα πιάσετε επάνω και να τα τυλίξετε με μια πετσέτα γύρω τους αμέσως αφού βγείτε από το ντους. Μην τα στεγνώνετε πρώτα με την πετσέτα, μην τα πιάνετε, απλά αφήστε τα μούσκεμα, στρίψτε τα και τυλίξτε τα. Όταν αισθάνεστε ότι είναι υγρά και σχεδόν έχουν στεγνώσει αφήστε τα κάτω, και απαλά ξεχωρίστε τα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας (όχι χτένα ή βούρτσα) και θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα»