To smokey eye της Mila Kunis που μας έκλεψε την καρδιά!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
To smokey eye της Mila Kunis που μας έκλεψε την καρδιά!

Αν θέλεις και εσύ να κάνεις ένα εντυπωσιακό και σέξι βραδινό μακιγιάζ, το smokey eye είναι μια από τις καλύτερες επιλογές σου και σου δείχνουμε βήμα βήμα πως να το πετύχεις. 

Τα εντυπωσιακά αμερικανικά μουσικά βραβεία γνωστά ως Billboard Music Awards φιλοξένησαν διάσημες γυναίκες από το χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και του μόντελινγκ. Τα μακιγιάζ και τα μαλλιά τους εντυπωσιακά και τα είδες πρώτη εδώ! Δε μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε παραπάνω κάποια συγκεκριμένα beauty looks τα οποία μας έκλεψαν κυριολεκτικά την καρδιά και θέλουμε να τα αντιγράψουμε τώρα!

Ένα από αυτά είναι και το σαγηνευτικό, smokey eye look της Mila Kunis. Επέλεξε ανθρακί τόνους και αιχμαλώτισε τα βλέμματα πάνω της!

GettyImages 960652600

Δες πως θα το πετύχεις step by step:

1. Χρησιμοποίησε σαμπανιζέ ή nude σκιά σε όλο το άνω βλέφαρο σαν βάση. Επίλεξε μία καφέ και άπλωσέ την τη στα 3/4 του άνω βλεφάρου. Συνέχισε συμπληρώνοντας και άλλες στρώσεις, για πιο gothic αποτέλεσμα. Προτίμησε μία πιο σκούρα απόχρωση για να τονίσειςτην πτυχή του βλεφάρου. Εστίασε στην πτυχή. Βάλε έξτρα χρώμα μέχρι να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Με το δάχτυλό σου σβήσε τη σκιά δημιουργώντας ένα πλάγιο V στην εξωτερική γωνία του ματιού.
2. Με μαύρο μολύβι ή μαύρη σκιά σχεδίασε μια λεπτή γραμμή κατά μήκος της βάσης των άνω βλεφαρίδων ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία προς τα μέσα. Συνέχισε μέχρι την εσωτερική γωνία με μικρές, διακεκομμένες κινήσεις.
3. Με τον ίδιο τρόπο υπογράμμισε το περίγραμμα του κάτω βλεφάρου. Φρόντισε η γραμμή να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στις βλεφαρίδες. Σβήσε τη γραμμή στο κάτω βλέφαρο με το δάχτυλό σου ή με μια μπατονέτα.
4. Το μολύβι ξεθωριάζει εύκολα. Γι' αυτό πέρασε από πάνω με ένα λεπτό πινέλο μαύρη σκιά, που θα χαρίσει σταθερότητα στο μακιγιάζ. Με το ίδιο πινέλο σβήσε τη σκιά για να πετύχεις το πολυπόθητο smoky εφέ. Για πιο έντονο λουκ, πρόσθεσε και άλλες στρώσεις σκιάς.

Must info: Να θυμάσαι πως τιο υπόλοιπο μακιγιάζ πρέπει αν μείνει σε nude τόνους, ούτε έντονο κραγιόν στα χείλη.

GettyImages 960704880