Πλεξούδα «ψαροκόκαλο» με 4 απλά βήματα; Ναι!

Πατουχέα Μαριάννα
Πλεξούδα «ψαροκόκαλο» με 4 απλά βήματα; Ναι!

Ήρθε η ώρα για αλλαγές στο χτενισμά σου και το ξέρεις


Είναι λογικό τώρα που καλοκαιριάζει να έχεις διάθεση για να φτιάξεις πολλά και διαφορετικά χτενίσματα. Και ενώ το χειμώνα συμβιβαζόσουν με ένα απλό βούρτσισμα των μαλλιών, όσο ανοίγει ο καιρός, τόσους περισσότερους πειραματισμούς θέλεις να κάνεις με τα μαλλιά σου. Τι γίνεται, όμως, με εκείνο το ψαροκόκαλο που πάντα ήθελες να κάνεις αλλά ποτέ δε σου έβγαινε; Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσεις την κοτσίδα σου σε ένα άκρως επαγγελματικό χτένισμα με 4 μόλις βήματα.

  1. Ξεκίνησε πιάνοντας τα μαλλιά σου σε ψηλή αλογοουρά και στη συνέχεια χώρισε την αλογοουρά σε δύο ίσες ενότητες ή απλά χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο ενότητες αν δεν σε ενδιαφέρει αν θα είναι ψηλή ή χαμηλή η αλογοουρά.
  2. Πάρε μια μικρή τούφα μαλλιών από την δεξιά εξωτερική πλευρά (από τις ενότητες που έφτιαξες) και πέρασε την επάνω ώστε να βρίσκεται μαζί με την αριστερή ενότητα από μέσα.
  3. Επανέλαβε την ίδια κίνηση από την αριστερή πλευρά. Ανάλογα με το πόσο "χοντρή" θέλεις να είναι η πλέξη της μπορείς να παίρνεις και την ανάλογη ποσότητα μαλλιών. Συνέχισε να κάνεις την ίδια κίνηση μέχρι να φτάσεις περίπου λίγα εκατοστά πριν το τελείωμα των μαλλιών σου.
  4. Σφράγισε το αποτέλεσμα με ένα λαστιχάκι και έχεις έτοιμη την πιο sexy και ψηλή κοτσίδα ψαροκόκαλο.


Έτοιμη!







Δες ακόμα:

DIY: Wavy look παραλίας με λίγα μόνο υλικά από την κουζίνα σου



Λαμπερά μαλλιά με.. μπύρα: 2 συνταγές που θα αγαπήσεις