Tα «γατίσια» μάτια είναι θέμα μακιγιάζ. Δες ιδέες για να τα πετύχεις

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Tα «γατίσια» μάτια είναι θέμα μακιγιάζ. Δες ιδέες για να τα πετύχεις

Γιατί ποτέ δεν βγαίνουν από την μόδα...

9 βήματα για να αποκτήσεις το αγαπημένο μακιγιάζ των σταρ που δεν είναι άλλο από cat eye look δηλαδή γατίσια μάτια! Ιδανική επιλογή γαι σέξυ, ακαταμάχητο βλέμμα το καλοκαίρι.

Βήμα 1: με το ειδικό ψαλίδι για τις βλεφαρίδες γυρίζεις τις βλεφαρίδες σου. Ειδικά αν είναι ίσιες θα εντυπωσιαστείς με το αποτέλεσμα
Βήμα 2: Βάζεις στο πάνω βλέφαρο και μέχρι εκεί που ξεκινά το φρύδι ένα προϊόν primer ή μια βάση oil free

Βήμα 3: Ανασήκωσε το επάνω βλέφαρο και με ένα αδιάβροχο μαύρο μολύβι γέμισε την εσωτερική γραμμή του επάνω βλεφάρου. Στη συνέχεια κάνε το ίδιο και στο κάτω βλέφαρο.

Βήμα 4: Με το ίδιο μολύβι, τράβηξε μια γραμμή κατά μήκος του άνω βλεφάρου, ακριβώς επάνω στη γραμμή των βλεφαρίδων και με ένα ειδικό βουρτσάκι άπλωσε καλά το χρώμα, ώστε να μην μείνουν κενά ανάμεσα στις φύτρες των βλεφαρίδων.

Βήμα 5: Με υγρό eyeliner, ιδανικά σε μορφή μαρκαδόρου, πέρασε επάνω από την γραμμή του μολυβιού για να την τονίσεις και να την σταθεροποιήσεις, προσέχοντας να έχει το ίδιο πάχος σε όλο το μήκος.

Βήμα 6: Ήρθε η ώρα να σχηματίσεις την ανασηκωμένη γατίσια γραμμή. Κλείσε το μάτι με το οποίο θα ξεκινήσεις και με το δάχτυλό σου ένωσε το τέλος του άνω βλεφάρου με το κόκκαλο της καμάρας που σχηματίζεται πάνω από το μάτι. Σημάδεψε με το eyeliner το σημείο όπου ξεκινά το κόκκαλο.

Βήμα 7: Βάλε το eyeliner εκεί που σημάδεψες και ξεκίνα από εκεί μια γραμμή με κατεύθυνση προς την εξωτερική γωνία του ματιού, «παχαίνοντας» λίγο τη γραμμή όσο το πλησιάζεις. Το ζητούμενο είναι να είναι πιο λεπτή η γραμμή στην άκρη και να δημιουργεί την αίσθηση του «σχιστού» γατίσιου ματιού.

Βήμα8: Όταν στεγνώσει καλά το eyeliner βάλε λίγη μπεζ απαλή κρεμ σκιά σε κρεμώδη μορφή στο επάνω κινητό βλέφαρο και στο κέντρο πρόσθεσε ελάχιστη μεταλλική σκιά (ροζ μεταλλικό ή ασημί) ακριβώς κάτω από την πτυχή του κινητού βλεφάρου και στο κέντρο για να δώσει φως στο βλέμμα.

Βήμα 9: Ολοκλήρωσε με άφθονη μάσκαρα και είσαι έτοιμη να κερδίσεις τις εντυπώσεις με το σέξι, γατίσιο βλέμμα σου!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιηλιακό...νερό! Ω ναι... υπάρχει και είναι και αποτελεσματικό