Beach hair look: Ο κατάλληλος οδηγός προϊόντων για να το πετύχεις

Πατουχέα Μαριάννα
Beach hair look: Ο κατάλληλος οδηγός προϊόντων για να το πετύχεις

Με αυτά τα προϊόντα θα έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στις διακοπές σου

Ναι, ναι ακριβώς για αυτό το ανάλαφρο χτένισμα που σου δημιουργεί το θαλασσινό νερό και φτάνεις το βράδυ να κάνεις μπάνιο και δε θέλεις, για αυτό λέμε. Αυτή η αίσθηση του καλοκαιριού που το μαγιό σου ταιριάζει τέλεια με το παρεό και τα μαλλιά σου έχουν στεγνώσει από τη θάλασσα; Αυτό.

Έχουμε πει πως θα μπορούσες να το πετύχεις αυτό στο σπίτι σου με λίγα μόνο υλικά από την κουζίνα σου αλλά δεν έχουμε πει ποια προϊόντα θα σε απαλλάξουν από την διαδικασία που έχει να φτιάξεις το δικό σου spray. Και ήρθε η ώρα.

Surf Infusion - Spray coiffant – BUMBLE AND BUMBLE (Sephora)

100 ml

Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να έχεις ταυτόχρονα και κυματιστά μαλλιά αλλά και αναζωογονητική περιποίηση. Με νέα διφασική σύνθεση (αλάτι και έλαια), το Surf Infusion αποκαλύπτει μια νέα προσέγγιση στην κομμωτική, είτε βρίσκεσαι στη θάλασσα είτε όχι.

Spray à Porter – KERASTASE (Στα κομμωτήρια)

Spray A Porter Styling 150ml 01 Kerastase copy

Το Spray à Porter είναι ένα spray με ελαστικό κράτημα για κυματιστά μαλλιά, που προστατεύει από τη θερμότητα και δίνει ελαφρώς ματ υφή χωρίς να κολλάει. Θυμήσου να το βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου και θα μας θυμηθείς.

Beach Waves – L’ OREAL PROFESSIONNEL (Στα κομμωτήρια)

BeachWaves WildStylers USA

Το Beach Waves θα σου χαρίσει το πολυπόθητο wavy look χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά σου. Εύκολο στη χρήση θα αποτελέσει την καλύτερη συντροφιά τα βράδια στα σοκάκια του νησιού.

Ocean Spritz – Wella Professionals (Στα κομμωτήρια)

products EIMI OCEAN SPRITZ 150 d

Ψέκασε σε στεγνά ή ελαφρώς νωπά μαλλιά και μετά ανακάτεψε τα μαλλιά σου για να δημιουργήσεις το απόλυτο look παραλίας με την βοήθεια των δακτύλων σου. Για πιο ατημέλητη υφή μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το πιστολάκι σου.

Δες ακόμα:

Wet look: Αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα για την εποχή (pics)