Εχμ...Τα #JellyNails είναι trend και δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα πώς νιώθουμε

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Εχμ...Τα #JellyNails είναι trend και δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα πώς νιώθουμε

Θα σε αφήσουμε να αποφασίσεις μόνη σου

Τα νέα trends ξεφυτρώνουν στο Instagram με τον ίδιο ρυθμό που ξεφυτρώνουν και οι influencers. Μέχρι να κατασκοπεύσουμε τα stories των πρώην μας, έχει δημιουργηθεί και νέο hashtag για μανικιούρ και κάθε φορά λέμε πως τα έχουμε δει όλα. Κάθε επόμενη φορά ωστόσο αποδεικνύεται πως δεν υπάρχει τελειωμός με τα nail trends. Κάποια μας αρέσουν. Κάποια δεν μας αρέσουν καθόλου και κάποια άλλα μας κάνουν να απορούμε και να αγχωνόμαστε για το που βαδίζει αυτή η κοινωνία. Σήμερα ωστόσο δεν ξέρουμε τι να νιώσουμε έχοντας δει τα #JellyNails.


https://www.instagram.com/p/BlOn0pHhGZ-/

Όπως μαρτυρά και το όνομά τους, τα #JellyNails είναι το trend που θέλει τα νύχια διάφανα σαν ζελεδάκια.


https://www.instagram.com/p/BlRhsDWHEJY/

Ίσως τα έχεις δει με διαφορετικά hashtags όμως. Κάποιοι τα λένε #GlassNails ή και #SeeThroughNails και το all time αγαπημένο μας account (@Unistella) τα έχει ονομάσει #PVCNails. Μάλιστα, ανέβασε και ένα video στο οποίο εξηγεί πως γίνονται. Δες το και συνέχισε να διαβάζεις…


https://www.instagram.com/p/BkHh9p2jZBo/

Οι φανταστικές αυτές nail artists, τα έφτιαξαν κολλώντας διάφανα tips στην άκρη του κάθε νυχιού ωστόσο, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα χτιστά νύχια αρκεί να χρησιμοποιηθεί διάφανο υλικό.


https://www.instagram.com/p/BlSnnmdnS1D/

Το συγκεκριμένο μανικιούρ μπορεί να γίνει σε όποιο μήκος, με όποιο χρώμα και σε ό, τι design μπορεί να θέλεις αν και θέλουμε ΠΟΛΥ να σε αποτρέψουμε από το extreme μήκος καθώς θέλουμε να έχεις νύχια, όχι φονικά όπλα.


https://www.instagram.com/p/BkzXT4QAak0/

Τώρα για το αν μας αρέσει… Δεν μπορούμε να πούμε όχι αλλά δεν μπορούμε να πούμε και ναι. Δεν θα τα κάναμε σε καμία περίπτωση αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν τα θαυμάζουμε λίγο. Ναι, σήμερα είμαστε απόλυτα αναποφάσιστες και θέλουμε τη βοήθειά σου…



Διάβασε ακόμα:

Είναι ασφαλής η αποτρίχωση στις θηλές; Yes. We went there.

Ποια celebrity εμφανίστηκε με την πιο μακριά κοτσίδα που έχουμε δει ποτέ;

Καρπούζι, γιαούρτι, μυρωδιά παραλίας…Τα πιο λαχταριστά προϊόντα για μετά τον ήλιο είναι εδώ!