Αυτό είναι το μακιγιάζ που θα φοράμε όλο το Φθινόπωρο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό είναι το μακιγιάζ που θα φοράμε όλο το Φθινόπωρο

Είναι on trend και πάει σε όλες!

Τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί: Εδώ στο beauty department του queen.gr είμαστε λάτρεις του φυσικού μακιγιάζ. Λέμε όχι στις υπερβολές, όχι στο βαρύ μακιγιάζ, όχι στο έντονο καμουφλάζ... γενικά όχι σε οτιδήποτε είναι πολύ έντονο, με μία εξαίρεση…

Area bbt F18 007

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ από την πασαρέλα του οίκου Area μας έχει γίνει εμμονή. Ναι, είναι έντονο, ναι είναι πολύ σκούρο, όχι δεν είναι φυσικό αλλά έχει κάτι που μας κάνει να θέλουμε να το αντιγράψουμε. Οι μπορντό αποχρώσεις έχουν κάτι το γνώριμο αλλά και μυστηριώδες, sexy αλλά και down to earth και ξέρουμε ήδη πως αυτά τα χρώματα πάνε σε όλες. Ακόμα και το καφέ κραγιόν (που είναι major trend by the way) δεν μας ξενίζει παρ’ όλο που είναι έντονο και αυτό όπως και τα μάτια. Για να μην φλυαρούμε όμως, να ποια προϊόντα θα χρειαστείς για να το αντιγράψεις.

zoom 689304181709 MR3 WEB 18789e912471f0ea6d1ab671009cd8fab897dc87 1523777591

Στα μάτια
Οι αποχρώσεις του συγκεκριμένου μακιγιάζ είναι πλούσιες καφέ, μπορντό ακόμα και λίγο πορτοκαλί. Η παλέτα λοιπόν που θα χρειαστείς είναι η Modern Renaissance της Anastasia Beverly Hills. Έχει όλα τα χρώματα που χρειάζεσαι για το look που μας έχει ξετρελάνει αλλά και αποχρώσεις που θα λατρέψεις για κάθε σου μακιγιάζ. Ναι, θα την τελειώσεις όλη και ναι, ακόμα και την πορτοκαλί σκιά θα χρησιμοποιήσεις.

ana005 anastasiabeverlyhills perfectbrowpencil softbrown 1560x1960 m0h2v

Στα φρύδια
Ένα τέτοιο look Που τραβά την προσοχή στα μάτια σου φυσικά χρειάζεται… συνοδεία και όταν λέμε συνοδεία εννοούμε τα φρύδια σου. Το Perfect Brow Pencil της Anastasia Beverly Hills είναι ιδανικό γιατί έχει πολύ μαλακή αλλά σταθερή υφή και αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες. Ναι, θα βρεις τη δική σου σίγουρα!

0607845070085

Στις βλεφαρίδες
Μάσκαρα θα φορούσες έτσι κι αλλιώς αλλά ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις τη νέα μας εμμονή, την Climax Mascara της NARS. Δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε το πόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα χαρίζει. Απλά πρέπει να την κάνεις δική σου και θα ξεχάσεις κάθε άλλη μάσκαρα.

phduwl1h4w2qbwe

Στα χείλη
Είναι η νεότερη προσθήκη στην συλλογή Stunna Lip Paint της Fenty Beauty by Rihanna και λέγεται Unveil. Έχει το πιο κρεμώδες, λαχταριστό και trendy Καφέ της σεζόν. Ναι, σου πηγαίνει, μην το σκέφτεσαι!

Διάβασε ακόμα:

Αυτά είναι τα πιο light μεικάπ της αγοράς

Έχεις σκεφτεί ποτέ ΠΟΣΟ βαμβάκι χαλάς κάθε εβδομάδα; Πολύ αλλά έχουμε εναλλακτική…

25 #FloralNails για το φθινόπωρο; Ω, ναι! Γιατί αυτό είναι groundbraking!