Αυτό το trend του μακιγιάζ δεν θα δεις ΠΟΤΕ καμία Γαλλίδα να το αντιγράφει

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό το trend του μακιγιάζ δεν θα δεις ΠΟΤΕ καμία Γαλλίδα να το αντιγράφει

Είναι το απόλυτο no για όλα τα French girls!

Οι Γαλλίδες μας αρέσουν γιατί είναι αβίαστα όμορφες. Έχουν αυτό το je ne sais quoi που τις κάνει ξεχωριστές. Αποφεύγουν τις υπερβολές, για την ακρίβεια κάνουν το minimum στα μαλλιά και το μακιγιάζ τους και φαίνεται ότι αγαπούν τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι. Ακολουθούν τα trends αλλά τα προσαρμόζουν στο δικό τους στιλ και τις beauty αρχές τους και κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας: Τι είναι αυτό που ΔΕΝ κάνουν ποτέ. Οι Γαλλίδες δεν κάνουν ποτέ contouring!

Paris str F18 285b

Πιο πάνω μιλήσαμε για beauty αρχές και η πρώτη και απαράβατη είναι το ότι δεν κάνουν τίποτα που να αλλοιώνει την εικόνα τους. Τίποτα ψεύτικο, τίποτα υπερβολικό. Το contouring λοιπόν που σχεδόν αλλάζει το πρόσωπό μας είναι το απόλυτο no για εκείνες. Αυτό φυσικά δεν το λέμε εμείς αλλά οι ίδιες και οι Γάλλοι makeup artists που το αντιπαθούν εξίσου.

Paris str F18 328e

Ενώ στην Αμερική (και σχεδόν σε όλο τον κόσμο) οι πωλήσεις των προϊόντων contouring σπάνε κυριολεκτικά τα ταμεία και εξαντλούνται απευθείας, στη Γαλλία δεν συμβαίνει το ίδιο. Οι Γαλλίδες θα φορέσουν λίγο ρουζ και lip gloss (άντε και λίγη μάσκαρα) και θα βγουν για μία νύχτα στην πόλη. Μπορεί να φορέσουν λίγη glittery σκιά αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουν κάτι που να αλλοιώνει την όψη τους δραματικά. Κάνουν μόνο ό,τι αναδεικνύει την ομορφιά τους. Αντί να σμιλέψουν τα μάγουλά τους για να τονίσουν τις γωνίες, θα φορέσουν ένα κόκκινο κραγιόν για να τραβήξουν τα βλέμματα στα χείλη τους. Τόσο απλά και τόσο φυσικά!

Paris str F18 009b

Μιας λοιπόν που εδώ στο beauty department του queen.gr είμαστε τεράστιες fan των French girls και προτιμάμε την περιποίηση από το μακιγιάζ, σε παροτρύνουμε να αφήσεις για λίγο το contouring και να αγαπήσεις το πρόσωπό σου όπως ακριβώς είναι!

Διάβασε ακόμα:

Σε αυτό το account θα δεις τα πιο όμορφα μανικιούρ με αστεράκια...

Start braiding girls! Δέκα κοτσίδες για απόψε το βράδυ!

Θέλεις να κάνεις microblading στα φρύδια αλλά δεν έχεις το budget; Δες αυτά τα προϊόντα…