Skip-Care: Η νέα τάση στην περιποίηση θα σε ξεμπερδέψεi και θα σου χαρίσει παραπάνω ύπνο το πρωί!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Skip-Care: Η νέα τάση στην περιποίηση θα σε ξεμπερδέψεi και θα σου χαρίσει παραπάνω ύπνο το πρωί!

Η πρωινή σου περιποίηση μόλις έγινε πιο απλή...

Από την ημέρα που μπήκε στη ζωή μας η Κορεάτικη ρουτίνα περιποίησης χάσαμε τον ύπνο μας. Ναι μεν κερδίσαμε σαφώς καλύτερη επιδερμίδα, αλλά τα 320 βήματα περιποίησης μας έχουν κάνει να ξυπνάμε μισή ώρα νωρίτερα για να τα κάνουμε. Αναμαλλιασμένες και χωρίς καφέ, δίνουμε καθημερινά μάχη με τα serum, τα toners, τα essences, τον διπλό καθαρισμό και όλα τα λοιπά και αντί να αφαιρούμε, προσθέτουμε προϊόντα και βήματα. Τέλος όμως όλα αυτά…


https://www.instagram.com/p/Boj5RAJlTWT/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η νέα τάση στην περιποίηση έρχεται και πάλι από την Κορέα, λέγεται Skip-Care και θέλει να μας κάνει τη ζωή ευκολότερη. Οι κανόνες είναι απλοί: Αφήνεις στην άκρη τα δεκάδες super εξειδικευμένα προϊόντα σου και κρατάς μόνο τα βασικά που χρειάζεσαι κάθε φορά. Μάλιστα, η συγκεκριμένη τάση σε ενθαρρύνει να προσθέσεις στην περιποίησή σου multitasking προϊόντα πράγμα που σημαίνει πως με μία κρέμα CC θα είσαι καλυμμένη!

roberto delgado webb 724954 unsplash

Εμείς έχουμε ενθουσιαστεί ιδιαίτερα με αυτή την απλοποίηση της ρουτίνας μας κυρίως γιατί η συγκεκριμένη τάση συνοδεύεται και από μελέτη η οποία υποστηρίζει πως το δέρμα ανταποκρίνεται καλύτερα στα λιγότερα προϊόντα/συστατικά. Αυτό σημαίνει πως γίνεται καλύτερη δουλειά με τα λίγα παρά με τα πολλά! Εντάξει, μας χαροποιεί και το γεγονός πως θα κοιμόμαστε λίγο περισσότερο το πρωί, να μην σου πούμε ψέματα… Ξεκίνα να αφαιρείς λοιπόν προϊόντα από τη ρουτίνα σου και βάλε πρόγραμμα ώστε να τα εναλλάσσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου κάθε φορά. Skip-Care we love you!

Διάβασε ακόμα:

Αυτές οι κρέμες είναι σαν mini «βόμβες» ενυδάτωσης για το δέρμα σου

Έτσι θα αφαιρέσεις μόνη σου τα ακρυλικά νύχια στο σπίτι

Είτε είσαι αρχάρια είτε brow pro, χρειάζεσαι μία μάσκαρα φρυδιών asap!