Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το βάψιμο των φρυδιών

3 SHARES

Να το κάνεις; Να μην το κάνεις; Πως θα είναι το αποτέλεσμα; Τι είναι τέλος πάντων το tinting φρυδιών; Απαντάμε σε όλα…

Από τις μάσκαρα φρυδιών ως και τα κλασικά μολύβια, οι επιλογές που έχουμε για τον σχηματισμό και το γέμισμα των φρυδιών είναι άπειρες. Υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να μας χαρίσουν τα φρύδια των ονείρων μας αρκεί να αφιερώσουμε τον χρόνο και εκεί προκύπτουν τα… θέματά μας! Δεν έχουμε πάντα χρόνο για να κάνουμε σωστά τον σχηματισμό των φρυδιών μας και για αυτόν τον σκοπό υπάρχει το βάψιμο των φρυδιών. Όχι, δεν μιλάμε για το τατουάζ στα φρύδια αλλά για το tinting. Είναι μία υπηρεσία κατά την οποία το φυσικό χρώμα των φρυδιών σου ενισχύεται και έτσι φαίνονται πιο γεμάτα και καλοσχηματισμένα. Πως γίνεται όμως;

browtintbeforeandafter

Είναι απλό! Η ειδικός περνά το χρώμα πάνω από το φρύδι σου και ανάλογα με την απόχρωση περιμένεις λίγα λεπτά. Όταν το χρώμα αφαιρεθεί, τα φρύδια σου είναι πιο γεμάτα και έντονα. Αν βέβαια δεν θέλεις να αποφύγεις την… επένδυση σε αυτή την υπηρεσία, υπάρχουν ειδικά Kits για να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι όπως το Tattoo Brow της MNY.

20 c0044187c9cf291c8c296a5f7d185eb9

Είναι μία υπηρεσία που πραγματικά μπορεί να σε σώσει για λίγες ημέρες και να δώσει ένταση στα χαρακτηριστικά σου με τον πιο φυσικό, ανώδυνο και chic τρόπο. Το μόνο που θα θέλαμε να προσέξεις είναι οι αλλεργίες. Όλα τα ινστιτούτα που το κάνουν ασφαλώς και θα σου κάνουν ένα τεστ αλλεργίας αλλά καλό είναι να ενημερώσεις λεπτομερώς την αισθητικό για όλα όσα αφορούν το δέρμα σου!

3 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ