Yas Queen! H Rihanna έκανε το απόλυτο trend στα νύχια της και σου λέμε πώς να το αντιγράψεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Yas Queen! H Rihanna έκανε το απόλυτο trend στα νύχια της και σου λέμε πώς να το αντιγράψεις

Είναι πανεύκολο και Ri Ri approved!

Η Rihanna είναι αγαπημένο μας κορίτσι γιατί.. δεν δίνει δεκάρα για το τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι! Είναι το κορίτσι που μας καλεί να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό στα social media, η επιχειρηματίας που έφτιαξε μία σειρά μακιγιάζ η οποία ανταποκρίνεται πραγματικά σε όλες και εννοείται, είναι η απόλυτη trend setter. Ακόμη και αν φορέσει ένα κομμάτι σαλάμι στο κεφάλι της (υπερβάλλουμε για να δώσουμε έμφαση) θα γίνει τάση και το ίδιο έχει συμβεί με το μανικιούρ της δεκάδες φορές. Η τελευταία της εμφάνιση λοιπόν πήγε το neon trend ένα βήμα πιο πέρα αφήνοντας τα κίτρινα και τα φούξια στο παρελθόν και καλωσορίζοντας το φωσφοριζέ πράσινο!


https://www.instagram.com/p/Bx-wSXTnTKv/

Είναι μία απόχρωση σχετικά δύσκολη αλλά τόσο fresh Και διασκεδαστική που προβλέπουμε να γίνεται ανάρπαστη στα nail bars όλης της χώρας. Εννοείται τονίζει υπέροχα το μαύρισμα και τραβά τα βλέμματα αν και… Εμείς ίσως θα το θέλαμε σε λίγο πιο κοντά νύχια από ότι έχει επιλέξει η Ri Ri για πρακτικούς λόγους.


https://www.instagram.com/p/Bx-1f2_nuVw/

Ακόμη και εμείς εδώ στο beauty department που είμαστε super συντηρητικές, θα δοκιμάσουμε αυτή την τελευταία Rihanna τάση αν μη τι άλλο στο πεντικιούρ μας και σε καλούμε να κάνεις το ίδιο. Πως; Με τα παρακάτω βερνίκια φυσικά! Τι νόμιζες; Πως δεν θα βρίσκαμε neon πράσινες αποχρώσεις για εσένα; Ρίξε μία ματιά…

Διάβασε ακόμα: Αυτές οι μπανάνες δεν τρώγονται αλλά είναι απίστευτα απολαυστικές!