Προσπαθήσαμε να το αποφύγουμε αλλά δεν τα καταφέραμε… Τα #LipstickNails έγιναν τάση

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Προσπαθήσαμε να το αποφύγουμε αλλά δεν τα καταφέραμε… Τα #LipstickNails έγιναν τάση

Και θέλουμε τη γνώμη σου!

Τα #LipstickNails εμφανίστηκαν πρώτη φορά στα μέσα του Ιουνίου. Τα είδαμε στο αγαπημένο μας account @nail_unistella αλλά δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία. Δεν δώσαμε σημασία γιατί δεν μας άρεσαν και δεν θεωρούσαμε πως μπορούν να γίνουν τάση. Είναι ασύμμετρα, είναι μακριά, ναι μοιάζουν με κραγιόν αλλά είναι κάπως… άσχημα. Αυτά τα νύχια λοιπόν δε πιστεύαμε πως πρόκειται να τα ξαναδούμε. Θεωρήσαμε πως ήταν κάποιο πείραμα των τρελοκόριτσων από την Κορέα.


https://www.instagram.com/p/By2rCwElxqU/

Λίγο καιρό αργότερα τα είδαμε ξανά. Σχεδόν μέρα παρά μέρα τα βλέπαμε μπροστά μας μέχρι που ξεκινήσαμε να διαβάζουμε για αυτά. Ένα trend είχε αρχίσει να δημιουργείται και δεν μας άρεσε αυτό που βλέπαμε! Αποφασίσαμε πως δεν θα συμβάλλουμε σε αυτή την τάση και θα την αφήσουμε να περάσει έτσι. Δεν γίνεται όμως…


https://www.instagram.com/p/B0Ah4XhlDnY/

Ακόμα και τώρα τον Σεπτέμβρη, συνεχίζουμε να βλέπουμε #LipstickNails και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έχουν γίνει τάση. Δεν είναι όμορφο σχήμα νυχιών. Δεν είναι κολακευτικό. Δεν πρόκειται για κάποιο εμπνευσμένο nail art. Είναι απλά πολύ μακριά, άσχημα νύχια και θέλουμε τη γνώμη σου… Ψήφισε παρακάτω!