Trend Alert! Δες τις 3 πιο hot τάσεις του χειμώνα και τα προϊόντα για να τις υιοθετήσεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Trend Alert! Δες τις 3 πιο hot τάσεις του χειμώνα και τα προϊόντα για να τις υιοθετήσεις

Είναι ό, τι πρέπει για τις χειμερινές σου εμφανίσεις και πάνε σε όλες!

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε κρύψει τα καλοκαιρινά μας ρούχα αλλά ξέρουμε πως το καλοκαίρι δεν θα κρατήσει για πάντα. Ήδη ο καιρός έχει αρχίσει να κρυώνει λίγο και ο χειμώνας βρίσκεται καθ’ οδόν μαζί με τις τάσεις της νέας σεζόν! Το bronzer μας σιγά σιγά θα κρυφτεί σε κάποιο ντουλάπι, τα κοραλένια κραγιόν θα μπουν στο ψυγείο και η παλέτα μας θα γεμίσει χειμερινές αποχρώσεις. Με όλα αυτά στο μυαλό σκεφτήκαμε να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη σου και να σου θυμίσουμε τις τρεις τάσεις που όλες θα φοράμε τον επόμενο χειμώνα. Φυσικά δεν σταματήσαμε στο απλό… φρεσκάρισμα αλλά βρήκαμε και τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να υιοθετήσεις τα hottest trends της επόμενης σεζόν. Είσαι έτοιμη; Έχουμε και λέμε…

trend alert sephora 2

Βελούδινα μάτια
Οι πασαρέλες γέμισαν από βελούδινα smoky eyes σε φθινοπωρινές αποχρώσεις όπως το μπορντό και το καφέ και οι πιθανότητες είναι αμέτρητες. Μπορείς να προσαρμόσεις την ένταση των velvet smokys σου ανάλογα με την περίσταση (εμφάνιση γραφείου, βραδινή έξοδος) και να «παίξεις» με τα χρώματα του φθινοπώρου.

trend alert sephora 3

Η παλέτα που πραγματικά θα σου λύσει τα χέρια είναι η Jackie Aina Palette της Anastasia Beverly Hills. Είναι η παλέτα που δημιούργησε η Anastasia Sοare σε συνεργασία με την YouTuber Jackie Aina και περιέχει 14 μεταλλικές, σατινέ και ματ σκιές που στις πιο λαχταριστές αποχρώσεις. Μπορείς να τις φορέσεις μεμονωμένα ή και συνδυαστικά για να δημιουργήσεις τα πιο on trend και In season μακιγιάζ χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις άλλη σκιά μέχρι το 2020!

trend alert sephora 4

Διαφορετικό eyeliner
Οι πασαρέλες του φθινοπώρου γέμισαν από… διαφορετικές γραμμές eyeliner! Η μόδα λοιπόν φέτος μας προστάζει να εκτονώσουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες και να διασκεδάσουμε με το μακιγιάζ μας! Ναι, σύμφωνοι, είναι κάπως extreme κάλεσμα όμως είναι και ό, τι πρέπει για τις μουντές φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες μέρες που έρχονται.

trend alert sephora 5

Το eyeliner που θα σε βοηθήσει να κάνεις τις extreme γραμμές σου ή και τα κλασικά γατίσια μάτια που ξέρουμε πως λατρεύεις, δεν είναι άλλο από το Liquid Liner της Anastasia Beverly Hills. Η μύτη του είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να είναι πρακτική όπως η μύτη ενός μαρκαδόρου ενώ το ματ, έντονο μαύρο χρώμα του μένει στη θέση του για ώρες. Ναι, έχει την πιο αδιάβροχη αλλά και έντονη σύνθεση που χαρίζει εντυπωσιακό αποτέλεσμα διαρκείας ακόμα και αν σε πιάσουν τα πρωτοβρόχια στον δρόμο.

trend alert sephora 6

Δέρμα που λάμπει φυσικά
Φέτος ξέχνα για λίγο το highlighter σου γιατί η μόδα θέλει φυσική λάμψη στο δέρμα. Η επιδερμίδα των μοντέλων που είδαμε στις πασαρέλες έλαμπε από υγεία σε όλα τα σωστά σημεία και παράλληλα έμοιαζε σα να μην έχουν φορέσει ίχνος μακιγιάζ. Αυτό θέλει από εμάς και η μόδα φέτος! Επιδερμίδα καθαρή και όμορφη που λάμπει φυσικά και μοιάζει σα να μην έχουμε φορέσει τίποτα!

foundation

Το μεικάπ λοιπόν που προτείνουμε για να αποκτήσεις φυσικά λαμπερό δέρμα είναι το αγαπημένο μας Luminous Foundation της Anastasia Beverly Hills. Διατίθεται σε 50 απόλυτα φυσικές αποχρώσεις πράγμα που σημαίνει πως ανάμεσά τους υπάρχει σίγουρα η δική σου. Επιπλέον, καλύπτει ατέλειες και σημάδια με τον πιο φυσικό τρόπο χωρίς να κρύβει την φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Έχει αδιάβροχη σύνθεση και κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται φρέσκια και λαμπερή σα να μην έχεις φορέσει κάτι. Ναι, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως είναι το πιο τέλειο μεικάπ που θα δοκιμάσεις φέτος!

SEPHORA 7

Και κάτι τελευταίο…
Είτε πρόκειται να υιοθετήσεις τα βελούδινα μάτια, το διαφορετικό eyeliner ή το φυσικά λαμπερό δέρμα χρειάζεσαι ένα ακόμα προϊόν. Είναι το προϊόν «κλειδί» που κάνει τη διαφορά σε κάθε μακιγιάζ και δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου καμία εποχή του χρόνου. Μιλάμε φυσικά για την πούδρα Loose Setting Powder της Anastasia Beverly Hills. Σετάρει και τελειοποιεί το μακιγιάζ χάρη στην φίνα, λεπτόκοκκη σύνθεσή της που δημιουργεί ένα αόρατο πέπλο επάνω από το δέρμα. Απορροφά τις γυαλάδες και κάνει το μακιγιάζ να διαρκεί πραγματικά για ώρες. Μπορείς μάλιστα να τη φορέσει και πάνω από το κραγιόν σου και να μετατρέψεις σε long lasting κάθε lipstick που υπάρχει στο νεσεσέρ σου. Διάλεξε ανάμεσα στις τέσσερις διαφορετικές του αποχρώσεις αυτή που ταιριάζει σε εσένα και είμαστε βέβαιες πως θα… εθιστείς!

SEPHORA 8

Η επόμενη σεζόν λοιπόν σε θέλει τολμηρή, θέλει τα μάτια σου στα χρώματα του φθινοπώρου και το δέρμα σου να λάμπει περισσότερο από ποτέ αλλά με φυσικό τρόπο. Ξέρουμε, ξέρουμε… ήδη αναρωτιέσαι που θα βρεις τα λαχταριστά Anastasia Beverly Hills προϊόντα και η απάντηση είναι αυτή που φαντάζεσαι!

Τα Anastasia Beverly Hills (όπως και δεκάδες άλλα exclusive brands) διατίθενται αποκλειστικά σε 10 φυσικά καταστήματα Sephora, στο www.sephora.gr και το Sephora Mobile App.

Σου προτείνουμε λοιπόν να ρίξεις μία ματιά στο e-shop όσο είσαι ακόμα στο γραφείο και να επισκεφθείς το κοντινότερο σε εσένα κατάστημα για να τα γνωρίσεις από κοντά μετά τη δουλειά!

Επίσης, κάνε follow τα @sephoragreece στα social media για να μην χάνεις beauty trends και φοβερούς διαγωνισμούς με μοναδικά δώρα ομορφιάς.