Δείξε πλάτη και «τρέλανε» με

Δείξε πλάτη και «τρέλανε» με

Τα εξώπλατα ρούχα κυριαρχούν. Μην αφήνετε εκτεθειμένη την πλάτη σας έτσι απλά. Δώστε της λάμψη.

Όσο προχωράμε προς τη καρδιά του καλοκαιριού το δέρμα που ξεπροβάλλει από τα ρούχα είναι όλο και περισσότερο. Ένα από τα σημεία του σώματος που εκτίθεται είναι η πλάτη. Τόσο σε καθημερινές εμφανίσεις όσο και σε επίσημες βραδινές, όπως ήταν τα MAD video music awards, μία όμορφη πλάτη κλέβει τη παράσταση.

Στα MAD video music awards, είδαμε την Ελένη Φουρέιρα, την Μπέτυ Μαγγίρα αλλά και την τραγουδίστρια των Vegas να μας γυρνάνε την πλάτη. Όλες τους είχαν υπέροχη λαμπερή επιδερμίδα και υπάρχει ο τρόπος να την αποκτήσετε όποια στιγμή θέλετε.

Φυσικά, τα μπάνια στη θάλασσα και το γλυκό σοκολατί χρώμα που παίρνει η επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο την κάνει θελκτική. Αλλά, το μυστικό για να τονίσετε ή να αποκτήσετε λαμπερό μαυρισμένο δέρμα –έστω και πρόσκαιρα- είναι η χρήση ενός προϊόντες που μιμείται αυτό το αποτέλεσμα.

Στα καταστήματα Sephora θα βρείτε το Illuminating Bronzing Oil ένα λάδι που θα λατρέψετε και θα σας κάνει να γυρίσετε την πλάτη σε όλους, αφού την ενυδατώνει, την φωτίζει άμεσα και της δίνει χρυσαφένια λάμψη.