Dandelion Nails: Το πιο φωτεινό trend στα νύχια που μπορείς να φορέσεις από τώρα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Dandelion Nails: Το πιο φωτεινό trend στα νύχια που μπορείς να φορέσεις από τώρα

Φτάνει πλέον με τα μουντά χρώματα

Το χειμερινό μανικιούρ είναι σκούρο και μουντό και μας αρέσει. Δεν κάνει ωστόσο κάτι για τη διάθεσή μας. Ναι, εντάξει, ένα όμορφο μανικιούρ πάντα μας κάνει να χαμογελάμε αλλά τα χειμερινά χρώματα δεν ενισχύουν αυτό το χαμόγελο. Σα να μην έφτανε αυτό, ο χειμώνας ακόμα δεν έχει τελειώσει και έχουμε αρκετές βροχερές ημέρες, χωρίς ήλιο, μπροστά μας. Θα συνεχίσουμε τα μουντά μανικιούρ; Όχι!

Ακόμα και η μόδα συμφωνεί μαζί μας και γι’ αυτό, η νεότερη τάση στο μανικιούρ είναι η πιο φωτεινή και διασκεδαστική που έχουμε δει εδώ και καιρό. Καλωσόρισε τα Dandelion Nails στο μανικιούρ και την καθημερινότητά σου και ετοιμάσου να αρχίσεις να χαμογελάς πιο πλατιά για το υπόλοιπο του χειμώνα.

Τα Dandelion Nails μιμούνται τα ομώνυμα λουλούδια με αυτό το φωτεινό κίτρινο χρώμα που μας θυμίζει ανοιξιάτικα μεσημέρια και καλοκαιρινά απογεύματα. Είναι ένα κίτρινο που κολακεύει ακόμα και τις πιο λευκές επιδερμίδες (το σκεφτόσουν, το ξέρουμε) και φυσικά, είναι ό, τι πρέπει και για τους πιο ζεστούς μήνες που θα έρθουν.

Δυστυχώς, οι επιλογές μας αυτή την εποχή όμως είναι περιορισμένες. Το κίτρινο βλέπεις δεν ανήκει στη χειμερινή παλέτα… Ψάξαμε όμως και βρήκαμε πέντε τέλεια βερνίκια που θα σου χαρίσουν Dandelion Nails πανεύκολα και με τον πιο chic τρόπο.

Κάνε λοιπόν ένα scroll παρακάτω και θα ανακαλύψεις τα πέντε βερνίκια που θα βάλουν τέλος στις μουντές ημέρες του χειμώνα, θα σε γεμίσουν χρώμα και θα σε κάνουν αν χαμογελάσεις ακόμα και αν έξω βρέχει καταρρακτωδώς!

Διάβασε ακόμα: Τα #AbstractNails είναι ό, τι πιο ωραίο έχουμε δει στο nail art φέτος