Πριν κοιμηθείς, δες τα χρώματα που θα φοράς στα χείλη σου όλη την υπόλοιπη σεζόν

Πριν κοιμηθείς, δες τα χρώματα που θα φοράς στα χείλη σου όλη την υπόλοιπη σεζόν

…και ονειρέψου ηλιόλουστες μέρες και καυτές νύχτες!

Αυτή η καραντίνα μοιάζει να έχει κρατήσει για πάντα! Πέρα από τα αστεία, έχει πράγματι κρατήσει πολύ και αξίζει σε όλους μας ένα μεγάλο μπράβο για την υπομονή και την επιμέλειά μας. Έτσι κερδίσαμε νωρίτερα από όλους αυτή τη μάχη ή τουλάχιστον κοντεύουμε να την κερδίσουμε. Περάσαμε ένα Πάσχα μέσα στο σπίτι αλλά έχουμε να ανυπομονούμε για την υπόλοιπη άνοιξη και φυσικά το καλοκαιράκι.

Περιμένουμε να βγούμε βόλτες, να πάμε για καφέδες και ποτά, να αγκαλιάσουμε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και… να φιληθούμε! Γιατί λοιπόν να μην συνοδεύσουμε τα φιλιά μας με τα απόλυτα χρώματα της σεζόν; Η μόδα και οι τάσεις δεν είναι σε καραντίνα και ξέρουμε εννοείται τι αποχρώσεις κραγιόν θα φορεθούν τον επόμενο καιρό!

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν (όταν επιτέλους έρθει το καλοκαίρι) οι τάσεις είναι ξεκάθαρες και θέλουν φωτεινό, λαχταριστό, ματ και sexy χρώμα! Ξέχνα όμως το κόκκινο για λίγο… Φέτος θα τολμήσεις τα χρώματα που δεν τόλμησες καμία άλλη σεζόν! Ζουμερά πορτοκαλί, τολμηρά φούξια, παιχνιδιάρικα στο χρώμα της φράουλας και άλλα κραγιόν θα κάνουν κατάληψη στο νεσεσέρ σου και έχουμε όλες τις αποχρώσεις εδώ! Περιμένοντας λοιπόν να τελειώσει αυτό το αστείο με την καραντίνα, κοίτα τα χρώματα κραγιόν που θα φοράς από τώρα ως τον Σεπτέμβριο και ονειρέψου ηλιόλουστες μέρες και καυτές νύχτες!

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα celebrity μακιγιάζ θα αντιγράψουμε για την πρώτη μας βραδινή έξοδο μετά την καραντίνα