Κοτσίδα στεφάνι: Το πιο δροσερό, εύκολο και stylish καλοκαιρινό χτένισμα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Κοτσίδα στεφάνι: Το πιο δροσερό, εύκολο και stylish καλοκαιρινό χτένισμα

Αξίζει να την κάνεις είτε πας στο γραφείο είτε όχι 

Όπως είπαμε και νωρίτερα το πρωί, σήμερα ξεκινά ένας mini καύσωνας και εμείς ήδη σκεφτόμαστε τα μαλλιά μας να κολλάνε στον αυχένα από τη ζέστη. Σκεφτόμαστε και την επόμενη κίνησή μας που είναι σαφέστατα ο κότσος ή μία αλογοουρά για να γλιτώσουμε από το μαρτύριο του μάλλινου γιακά και δεν είμαστε πολύ χαρούμενες. Αυτό που θα έπρεπε ωστόσο να σκεφτόμαστε (εμείς και εσύ μαζί) είναι οι κοτσίδες στεφάνι... θα σου εξηγήσουμε.

Οι κοτσίδες στεφάνι είναι ουσιαστικά κοτσίδες, απλές ή γαλλικές, πλεγμένες ή τυλιγμένες γύρω από το κεφάλι. Τι σχέση έχουν με τη ζέστη θα αναρωτιέσαι: Μεγάλη! Βλέπεις, είναι ο πιο stylish τρόπος να χτενιστείς ώστε να μη σκάσεις στον καύσωνα και ανάλογα με το είδος της κοτσίδας στεφάνι που θα επιλέξεις, είναι και ο πιο εύκολος.

Γίνεται σε μαλλιά κομμένα καρέ ή και σε μακριά και αποτελεί την ιδανική εναλλακτική για τις αλογοουρές και τους κότσους που μας κάνουν να χασμουριόμαστε και δεν είναι καν ακόμα 11! Αυτές λοιπόν οι κοτσίδες θα είναι σύμμαχοί μας αύριο που θα κάνει ζέστη και σταματάμε από τώρα να γκρινιάζουμε. Σκεφτόμαστε θετικά, ετοιμαζόμαστε για πλέξιμο και ΔΕΝ λουζόμαστε (σοκ) αφού για να πετύχουν και να μείνουν στη θέση τους οι crown braids απαιτούν άλουστα μαλλιά ή πολύ ξηρό σαμπουάν.

Κάνε τώρα ένα scroll παρακάτω για να δεις μερικά τέλεια παραδείγματα που μπορείς να αντιγράψεις αύριο, είτε καθίσεις στο σπίτι είτε πας στο γραφείο με αυτή τη ζέστη!

Διάβασε ακομα: Μήπως το αντηλιακό σου προστατεύει εσένα αλλά βλάπτει το περιβάλλον; Διάβασε πώς θα διαλέξεις σωστά