Fall Trend! Αυτή η τάση στο μακιγιάζ θα σου χαρίσει τα πιο εκφραστικά μάτια

Μαρία Ροδίτη
Fall Trend! Αυτή η τάση στο μακιγιάζ θα σου χαρίσει τα πιο εκφραστικά μάτια

Είναι dark, sexy και δε θα δυσκολευτείς καθόλου να την πετύχεις.

Ναι, μπορεί ο Αύγουστος να μην έχει τελειώσει ακόμα, αλλά ήδη έχουμε ξεκινήσει να μιλάμε, να αναλύουμε και να ξεχωρίζουμε τις τάσεις που θα επικρατήσουν στο χώρο του μακιγιάζ τον ερχόμενο χειμώνα. Ένας χειμώνας, που ευχόμαστε να μην είναι δύσκολος, θα είναι όμως αρκετά διαφορετικός.

Για να τον κάνουμε, λοιπόν, πολύ πιο ευχάριστο θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου μία dark μεν, υπέροχη δε τάση στο μακιγιάζ ματιών που θα βλέπεις παντού από τον Σεπτέμβριο και μετά. Αναφερόμαστε στο extra liner, δηλαδή στις μπόλικες δόσεις μολυβιού ματιών ή eyeliner, όχι όμως με την κλασική του μορφή.

Η σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-21 δε θέλει απαραίτητα μόνο τη γνωστή και all-time classic γραμμή του eyeliner, αλλά μας επιτάσσει να τολμήσουμε ένα πιο smudgy αποτέλεσμα στα eye looks μας. Στην ουσία, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις μολύβι ή eyeliner και στο καπάκι των ματιών και κάτω από το μάτι και με το δάχτυλό σου ή με ένα πινέλο να το τρίψεις ελαφρά, ώστε να έχεις ένα μουτζουρωμένο αποτέλεσμα. Αυτή η τεχνική θα δώσει βάθος στα μάτια δημιουργώντας έτσι το πιο υπέροχο και εκφραστικό βλέμμα ever.

Εντάξει, ίσως είναι λίγο υπερβολικό για τις πρωινές και απογευματινές ώρες, όμως μπορείς άνετα τα δημιουργείς αυτό το eye look όταν θέλεις να βγεις βράδυ. Ναι, μπορεί να μην πας για ατελείωτο clubbing, γιατί ξέρουμε ότι είσαι κορίτσι που έχει ατομική ευθύνη και θα κάνεις ακόμα λίγη υπομονή με τον Covid-19, όμως δε σε εμποδίζει κανένας να δοκιμάσεις το extra liner trend όταν θα πας για ένα χαλαρό ποτό με τις φίλες ή το αγόρι σου. Κάνε scroll, λοιπόν, μελέτησε αυτήν την τάση και μη διστάσεις να την κάνεις μέρος του χειμερινού μακιγιάζ σου!

Διάβασε ακόμα: 10+1 Hollywood stars που τόλμησαν και έβαψαν ροζ τα μαλλιά τους