Το σκούρο πράσινο είναι τάση αλλά και γιορτινό γι᾽αυτό δες 10 τέλεια #DarkGreen nail art

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το σκούρο πράσινο είναι τάση αλλά και γιορτινό γι᾽αυτό δες 10 τέλεια #DarkGreen nail art

Μας θυμίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο…

Αν σε ρωτούσαμε ποια είναι τα πιο Χριστουγεννιάτικα χρώματα θα μας απαντούσες σίγουρα το πράσινο και το κόκκινο. Είναι απόλυτα λογικό. Κόκκινες μπάλες επάνω στο πράσινο δέντρο, κόκκινοι φιόγκοι επάνω στα πράσινα στεφάνια, κόκκινοι καρποί επάνω στα χριστουγεννιάτικα κλαδιά… Καταλαβαίνεις τι εννοούμε!

Καθώς λοιπόν είμαστε σε ένα απόλυτα Χριστουγεννιάτικο mood και χθες μιλήσαμε για το κόκκινο των αλεξανδρινών, είπαμε σήμερα να συνεχίσουμε το Xmas μοτίβο και να βρούμε πράσινα μανικιούρ. Σκούρα πράσινα που θυμίζουν έλατα και γκι. Το πράσινο άλλωστε είναι και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια.

Μιλήσαμε για αυτό παραπάνω από μία φορές μέσα στο φθινόπωρο και ξαναμιλάμε τώρα γιατί το σκούρο πράσινο είναι το ξεκάθαρο win-win των γιορτών. Είναι και γιορτινό αλλά και trending, ταιριάζει σε όλες και με όλα τα σύνολα και τα nail art που μπορείς να κάνεις με αυτό δεν έχουν τελειωμό!

Κάνε λοιπόν ένα ακόμη scroll kαι απόλαυσε δέκα τέλεια γιορτινά και σκούρα πράσινα μανικιούρ που βρήκαμε για εσένα όσο πίνεις τον απογευματινό σου καφέ. Και μην ξεχάσεις, αν αντιγράψεις κάποιο από αυτά και βγάλεις nailfie για το Instagram κάνε μας tag για να καμαρώσουμε τη δημιουργία σου.

Διάβασε ακόμα: #PoinsettiaRed: Το κόκκινο των αλεξανδρινών μας εμπνέει για το σημερινό μανικιούρ