Make it double: Αν πρόκειται να κάνεις γαλλικό μανικιούρ κάν᾽ το διπλό

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Make it double: Αν πρόκειται να κάνεις γαλλικό μανικιούρ κάν᾽ το διπλό

…έτσι για αλλαγή!

Ξέρουμε ότι περίμενες το ραντεβού σου για μανικιούρ όχι απλά ανυπόμονα… Ήθελες να περιποιηθείς τα χέρια σου και τον εαυτό σου και μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισες να κάνεις γαλλικό μανικιούρ. Κομψό, καθαρό και chic. Εμείς διαφωνούμε κάθετα εδώ στο beauty department και θέλουμε να σου προτείνουμε εναλλακτικές.

Όχι, όχι δεν θα προσπαθήσουμε να σε πείσουμε να κάνεις κάτι άλλο από αυτό που θέλεις. Το λαχταράς τόσο καιρό! Δεν θα σου το στερήσουμε απλά επειδή διαφωνούμε. Θέλουμε όμως να σκεφτείς το ενδεχόμενο να το κάνεις… διπλό. Αντί να κάνεις μία απλή γραμμή στην άκρη του νυχιού, κάνε δύο (και τρεις αν θέλεις) και συνόδευσε τις με ένα halo μανικιούρ.

Μπορεί να σε μπερδέψαμε και είναι αναμενόμενο. Αυτή η τάση στο γαλλικό δεν είναι εύκολη στην περιγραφή γι᾽αυτό δεν θα μακρηγορήσουμε περισσότερο. Αφιερώσαμε το σημερινό daily nailspiration στο διπλό γαλλικό μανικιούρ που θέλουμε να εξετάσεις και βρήκαμε τα πιο όμορφα του Instagram.

Σπεύσε λοιπόν στην παρακάτω gallery, δες τα όλα και μπορεί να θελήσεις να το κάνεις διπλό, έτσι για αλλαγή. Scroll baby, scroll!

Διάβασε ακόμα: Jingle bells, jingle bells! Δες 20 Χριστουγεννιάτικα nail art γιατί είναι 20 Δεκεμβρίου!