Code red: Το απόλυτο hair color trend για την άνοιξη του 2021

Μαρία Ροδίτη
Code red: Το απόλυτο hair color trend για την άνοιξη του 2021

Είσαι ή δεν είσαι fan του The Queen’s Gambit, αξίζει να το δοκιμάσεις!

Μόλις πριν λίγες μέρες ενθουσιαστήκαμε με το νέο, φλογερό κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της Gigi Hadid και δεν χάσαμε ευκαιρία! Επικοινωνήσαμε με τον Έλληνα hairstylist της, Πάνο Παπανδριανό, και μάθαμε τα πάντα (δες εδώ). Αυτό, λοιπόν, που μας επιβεβαίωσε ο Πάνος είναι πως το supermodel εμπνεύστηκε από τη σειρά The Queen’s Gambit και την Beth Harmon (aka Anya Taylor Joy) το νέο χρώμα μαλλιών της.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα αυτό το συγκεκριμένο κόκκινο χρώμα έχει προκαλέσει πανικό στον γυναικείο πληθυσμό που παρακολουθεί τη σειρά. Πρόκειται για το code red hair color trend και όπως είχε πει πρόσφατα, σε αποκλειστική συνέντευξη στο Queen.gr, ο hair designer της σειράς, Daniel Parker, μόνο εύκολο δεν ήταν για να επιτευχθεί. «Το κόκκινο στα μαλλιά την ξεχωρίζει (την Anya Taylor Joy) από τον υπόλοιπο κόσμο. Επίσης, μπορείς πάντα να την εντοπίσεις μέσα σε ένα δωμάτιο, όσο κόσμο και αν έχει. Το κόκκινο ήταν τέλειο για τον χαρακτήρα και υπήρχε ομοφωνία, ήταν φλογερό, λίγο τρελό, ιδανικό. Και μετά φυσικά αφιέρωσα πολύ χρόνο στο να βρω το τέλειο κόκκινο, το κόκκινο που ήθελα. Έπρεπε να είναι πραγματικό κόκκινο, φυσικό, αληθινό και πήρε χρόνο να το βρω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CG3U9jnDQRE

Το code red, λοιπόν, φαίνεται να εξελίσσεται στο απόλυτο hair color trend για την άνοιξη του 2021 και καθόλου τυχαίο δεν είναι αυτό. Είναι ένα κόκκινο που πλησιάζει κατά πολύ το ginger, είναι γλυκό, πολύ φωτεινό και ultra chic. Ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι δηλαδή για να υποδεχθείς ανανεωμένη την άνοιξη. Θα μας πεις… Μπορώ να το κάνω μόνη μου τώρα που τα κομμωτήρια είναι κλειστά; Καλύτερα όχι θα σου απαντήσουμε. Όπως είπε και ο Daniel Parker, είναι δύσκολο να το πετύχεις και μόνο ένας hair expert μπορεί να σε βοηθήσει.

Περίμενε, λοιπόν, λίγο ακόμα, κάνε υπομονή και θα έρθει η ώρα που θα κλείσεις και πάλι το ραντεβού σου στο κομμωτήριο. Μέχρι τότε, ρίξε μια ματιά στα δέκα παραδείγματα code red που συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery για να αρχίσεις να το επεξεργάζεσαι καλύτερα. Α! Και κάτι ακόμα… Να ξέρεις πως το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών, όπως και όλα τα κόκκινα, θέλει συντήρηση για να είναι λαμπερό. Θέλει, δηλαδή, πιο συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για ανανέωση συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Απόλαυσε το scroll σου τώρα…

Cover photo: @stay.humble.hustle.hair

Διάβασε ακόμα: Πέφτουν οι βλεφαρίδες σου; Να τι συμβαίνει