Mocha Chocolate: Το νέο χρώμα μαλλιών της Bella Hadid είναι μεγάλη τάση το καλοκαίρι

Μαρία Ροδίτη
Mocha Chocolate: Το νέο χρώμα μαλλιών της Bella Hadid είναι μεγάλη τάση το καλοκαίρι

Το supermodel με νέο hair look σού δίνει το πιο ανατρεπτικό #hairspiration του καλοκαιριού.

Η Bella Hadid θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως hair chameleon μιας και τολμά τους πειραματισμούς στα μαλλιά της χωρίς δεύτερη σκέψη. Ήδη από πέρσι τον Μάρτιο με την πρώτη καραντίνα μέχρι και σήμερα την έχουμε δει να αλλάζει σταδιακά τα μαλλιά της βάφοντάς τα κόκκινα, κόβοντας αφέλειες και δοκιμάζοντας old-school χτενίσματα περασμένων δεκαετιών.

Τώρα η Bella Hadid προχώρησε σε μια αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της επιλέγοντας ένα hair color trend που θα μας απασχολήσει το καλοκαίρι.

Βρήκαμε πώς θα πετύχεις τον signature κότσο της Bella Hadid

Η Bella «ψηφίζει» Mocha Chocolate χρώμα στα μαλλιά

Η hair colorist της Bella Hadid, Jenna Perry, δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία του μοντέλου την ώρα που κυκλοφορούσε στους δρόμους του Παρισιού. «Mocha chocolate για τη γλυκιά μας Bella Hadid», έγραψε στο caption της φωτογραφίας αποκαλύπτοντας πως το supermodel έβαψε τα μαλλιά του.

https://www.instagram.com/p/CQlhCgnnTZg

Πράγματι, η Bella έχει πλέον πολύ σκούρα, σοκολατί μαλλιά, τα οποία της ταιριάζουν υπέροχα. Κολακεύουν τη λευκή επιδερμίδα της και αναδεικνύουν στο μέγιστο τα χαρακτηριστικά της. Δεν είναι, όμως, αυτή η μόνη αλλαγή στην εμφάνιση του supermodel.

Η Bella Hadid έχει και πολύ, πολύ μακριά μαλλιά τώρα πια. Όχι! Φυσικά και τα μαλλιά της δεν μάκρυναν από τη μία μέρα στην άλλη. Απλώς η Bella, με τη βοήθεια της hairstylist, Jessica Gillin, έχει πλέον μαλλιά… αλά Ραπουνζέλ. Ναι, καλά κατάλαβες! Το μοντέλο έχει βάλει extensions.

Σκούρα μαλλιά το καλοκαίρι;

Ναι, θα σου πω εγώ. Σκούρα μαλλιά και το καλοκαίρι! Το ότι επικρατεί η άποψη πως το καλοκαίρι ανοίγουμε τα μαλλιά μας, κάνουμε πιο φωτεινές ανταύγειες ή επιλέγουμε μία-δυο πιο ανοιχτές αποχρώσεις από το χρώμα μαλλιών μας δεν απαγορεύει να τα βάψουμε πιο σκούρα.



Και φέτος είναι super hot τάση το Mocha Chocolate hair color trend, το οποίο έκανε η Bella Hadid. Στην ουσία, πρόκειται για ένα πολύ, πολύ σκούρο καστανό χρώμα, στην απόχρωση της μαύρης σοκολάτας. Σε ποιες ταιριάζει; Και στα κορίτσια με σκουρόχρωμη επιδερμίδα, αλλά και σε όσες έχουν ανοιχτόχρωμο δέρμα.