Ο ήλιος ομορφαίνει

Ο ήλιος ομορφαίνει

Sexy, λαμπερή και εκθαμβωτική. Αυτή είναι η γυναίκα του καλοκαιριού που έχει δεχτεί το χάδι του ήλιου στην επιδερμίδα της.

Η αυτοπεποίθηση σας είναι πολύ μεγαλύτερη, όπως και η σεξουαλικότητα σας είναι πολύ πιο έντονη από αυτή της καθημερινότητας σας. Η επίδραση του ήλιου στην επιδερμίδα αλλά και τη διάθεση σας είναι αναμφισβήτητη.

Γίνεστε όχι μόνο πιο όμορφες, αλλά και πιο ευτυχισμένες, αφού το φως του ήλιου προσομοιώνει τη διαδικασία παραγωγής της σεροτονίνης, της «ορμόνης της ευτυχίας» του σώματος, όπως είναι γνωστή. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το γνωστό αίσθημα ευεξίας και χαράς που σας κατακλύζει όταν είστε ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα σας στην παραλία.

Η ηλιοθεραπεία, λοιπόν, είναι απαραίτητη για την καλή υγεία και για την ομορφιά ταυτόχρονα. Μόνο που χρειάζεται να υπάρχει μέτρο –δεν είπε κανείς να μείνετε κάτω από τον ήλιο από την ώρα της ανατολής μέχρι την ώρα της δύσης- και αντηλιακή προστασία.

Την υπέροχη εικόνα του χαμόγελου που δημιουργεί η καλή διάθεση μετά την ηλιοθεραπεία, συμπληρώνει το μακιγιάζ του καλοκαιριού που έχει χρώμα χρυσού, με ζεστές μπρονζέ αποχρώσεις και πινελιές από λαμπερό κοραλί, όπως το μακιγιάζ της L'Oreal Paris και το Glam Bronze που φοράει η Laetitia Casta.