Οι celebrities μίλησαν! Ξέρουμε ποιο είναι το πιο trendy hair look του φθινοπώρου

Μαρία Ροδίτη
Οι celebrities μίλησαν! Ξέρουμε ποιο είναι το πιο trendy hair look του φθινοπώρου

Maria Menounos, Chrissy Teigen και Kourtney Kardashian έχουν ήδη δείξει τον δρόμο προς την πιο… hot τάση της νέας σεζόν.

Το φθινόπωρο είναι προ των πυλών (ημερολογιακά τουλάχιστον) και είμαι σίγουρη πως ήδη έχεις αρχίσει να αναζητάς νέα hair trends για να κάνεις μια ανανέωση στην εικόνα σου.

Οι stars αυτού του πλανήτη, λοιπόν, έρχονται και σου δείχνουν τον πιο… chic, all-time classic και υπέροχο δρόμο προς αυτήν την αλλαγή. Φυσικά και μιλάω για το πιο hot hair trend αυτού του φθινοπώρου, που δεν είναι άλλο από το καρέ κούρεμα.

10 ξανθά καρέ που θα σε κάνουν να κλείσεις άμεσα ραντεβού στο κομμωτήριο

Menounos, Teigen, Kardashian… όλες με καρέ

Μέσα στον Αύγουστο ψυχανεμιστήκαμε όλες ποια θα είναι η πιο hot τάση στα μαλλιά του φθινοπώρου που έρχεται. Ο λόγος; Για το καρέ κούρεμα.

Βλέπεις, δεν ήταν λίγες οι stars του πλανήτη αυτού που τις τελευταίες μέρες το επέλεξαν και μας έδειξαν την αλλαγή τους μέσα από το Instagram.

Πρώτη η Kourtney Kardashian λάνσαρε στο account της το νέο, καρέ κούρεμά της στις 15 Αυγούστου με τη Maria Menounos και την Chrissy Teigen να ακολουθούν.

https://www.instagram.com/p/CSz5LMDphb0

Εντάξει, η Maria Menounos δεν έκοψε καρέ κούρεμα. Φόρεσε περούκα κι έκανε πρόβα… ρωτώντας τους followers της να δει αν θα της δώσουν έγκριση για το «νέο» κούρεμα, το οποίο- ομολογουμένως- ήταν super duper πάνω της.

https://www.instagram.com/p/CSsGRKlJk_r

Η Chrissy Teigen, όμως, ακολούθησε τον δρόμο της Kourtney κάνοντας το πιο hot bob haircut της σεζόν. Κορίτσια, το καρέ κούρεμα είναι must για το φετινό φθινόπωρο!

Καρέ κούρεμα ίσον εγγύηση

Το καρέ κούρεμα το είδαμε να βγαίνει μπροστά πολύ έντονα ήδη από την αρχή της πρώτης καραντίνας. Από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι και σήμερα ολοένα και περισσότερες celebrities το επέλεξαν κάνοντας την αλλαγή.

Και Ελληνίδες, αλλά και ξένες stars είπαν «ναι» στο καρέ κούρεμα κερδίζοντας extra πόντους στυλ και sexiness. Η Μπέττυ Μαγγίρα, η Έλλη Κοκκίνου, η Penelope Cruz, η Jennifer Lopez, η Vanessa Hudgens και η Emma Watson είναι μόνο μερικές celebrities που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο υιοθέτησαν καρέ κούρεμα. Και πήραν τη σωστή απόφαση, γιατί το αποτέλεσμα μόνο chic είναι.


Η αλήθεια είναι πως το καρέ κούρεμα ταιριάζει σε όλες. Ναι, σε όλες, όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται. Αρκεί, φυσικά, ο κομμωτής να βρει το σωστό μήκος του καρέ, το σωστό frame, που θα ταιριάξει στο πρόσωπό σου. Γι’ αυτό, αν… τόσο καιρό σκεφτόσουν να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου, αλλά δεν ήξερες τι να επιλέξεις, μάλλον πήρες την απάντησή σου.

Η παρακάτω gallery και οι celebrities με καρέ κούρεμα ίσως σε βοηθήσουν ακόμα περισσότερο να πεις ένα μεγάλο «ναι» σε μια νέα εποχή στην εικόνα σου.

Cover photo: @mariamenounos