Ώρα να ανανεώσεις τα καστανά μαλλιά σου! 7 hair color trends για να διαλέξεις

Μαρία Ροδίτη
Ώρα να ανανεώσεις τα καστανά μαλλιά σου! 7 hair color trends για να διαλέξεις

Οι πιο hot αποχρώσεις μαλλιών για καστανές που κάνουν ήδη… χαμό!

Όταν ο καιρός αλλάζει όλες σκεφτόμαστε να κάνουμε μια αλλαγή στα μαλλιά μας. Είτε να υιοθετήσουμε ένα νέο κούρεμα, είτε κάποιο νέο hair color trend.

Σήμερα θα σου μιλήσω για τη δεύτερη περίπτωση και θα εστιάσω σε εσένα που είσαι brunette lover.

Fluffy hair: Η τάση που έγινε viral στο TikTok - Τη λατρεύουν και οι celebrities

Μια ανανέωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν

Μπορώ να δεχθώ ότι είσαι αμετανόητη καστανή, ότι δεν αλλάζεις με τίποτα το χρώμα σου. Ανήκω κι εγώ στην ίδια κατηγορία με εσένα, αλλά… στην απέναντι όχθη, αυτή του ξανθού.

Δεν έχω επιχειρήσει ποτέ να αλλάξω τα ξανθά μαλλιά μου και να γίνω- ας πούμε- καστανή, όμως ουκ ολίγες φορές έχω πειραματιστεί με νέα hair color trends γύρω από το ξανθό πάντα.

https://www.instagram.com/p/CT5w0KWsj5O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιατί να μην κάνεις, λοιπόν, κι εσύ το ίδιο με το καστανό σαν οδηγό σου; Αυτό το φθινόπωρο υπάρχει πληθώρα νέων και πολύ φρέσκων hair color trends για τις καστανομάλλες.

Και είμαι σίγουρη πως μόλις τα δεις στην gallery θα… ενθουσιαστείς. Μια αλλαγή, άλλωστε, όλες τη χρειαζόμαστε για να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας. Κάν’ την τώρα κι εσύ!

Τα 7 καστανά hair color trends που πρέπει να ξέρεις

Mocha melt

Πρόκειται για τη σκουρόχρωμη καστανή ρίζα που, με την τεχνική του balayage, ανοίγει καθώς πλησιάζουμε τη μέση και τις άκρες.

Caramel Ribbon Brunette

Πρόκειται για ανταύγειες σε caramel αποχρώσεις με διάσταση πάνω στα καστανά μαλλιά. Είναι θερμό hair color trend και τόσο μα τόσο… εντυπωσιακό.

Golden Brunette

Αν έχεις ανοιχτά καστανά μαλλιά, βρήκες… τον δάσκαλό σου! Το golden brunette είναι ένα χρώμα λαμπερό, πλούσιο, glossy, αλλά και natural-looking.

Butter Cup Brown

Το έκανε η Hailey Bieber και είναι… super chic! Πρόκειται, στην ουσία, για ένα σκούρο καστανό χρώμα, που εμπλουτίζεται με ελάχιστες ανταύγειες σε ξανθή απόχρωση, οι οποίες με τη σειρά τους δίνουν διάσταση.



Cinnamon Brown

Αν σου αρέσουν τα κόκκινα μαλλιά, αλλά διστάζεις να τα τολμήσεις, μόλις βρήκες το χρώμα που σου ταιριάζει. Είναι το καστανό ανοιχτό της κανέλας και είναι τόσο όμορφο!

Mushroom Brown

Ένα ψυχρό, σκούρο καστανό χρώμα για εσένα που είσαι κλασική και σου αρέσουν τα πιο σκούρα μαλλιά το φθινόπωρο.

Touch of toffee

Το touch of toffee έχει σκουρόχρωμη ρίζα, αλλά ξανοίγει με καραμελέ ανταύγειες, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα θερμό χρώμα μαλλιών.

Το έκανε η JLo. Γιατί να μην το κάνεις κι εσύ;