Claw clips: Η μεγαλύτερη τάση στα αξεσουάρ μαλλιών (+7 τρόποι να τα φορέσεις)

Μαρία Ροδίτη
Claw clips: Η μεγαλύτερη τάση στα αξεσουάρ μαλλιών (+7 τρόποι να τα φορέσεις)

Ήρθε η ώρα να φορέσεις ξανά τα κλάμερ που έβαζες με τρέλα στα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια της εφηβείας σου.

Το πρωί σού μίλησα για τα 90’s και συγκεκριμένα για τις τάσεις στα κραγιόν που επανέρχονται δυναμικά από εκείνη την εποχή.

Θα παραμείνω, λοιπόν, σε αυτό το mood και σε αυτήν τη δεκαετία και θα σου πω πως αυτό το φθινόπωρο θα φοράς στα μαλλιά σου το πιο hot hair accessory των 90’s. Ποιο είναι αυτό; Το κλάμερ.

H Rosie Huntington-Whiteley φορά συνέχεια το πιο δημοφιλές αξεσουάρ μαλλιών των 90’s

Πάμε πίσω στην εφηβεία μας…

Η δεκαετία του 1990 ήταν… ό,τι καλύτερο έχουμε ζήσει. Είμαι σίγουρη ότι συμφωνείς.

Άλλες εποχές εντελώς. Ήταν τότε που δεν μπορούσαμε να μιλάμε ταυτόχρονα στο σταθερό τηλέφωνο και να σερφάρουμε στο Internet με αποτέλεσμα… να φωνάζουμε στη μαμά να κλείσει την κολλητή της για να μπούμε online.

Ήταν τότε που παίζαμε στη γειτονιά και μας φώναζε η μαμά από το μπαλκόνι. Και… ήταν τότε που φορούσαμε στα μαλλιά μας πολλά hair accessories.

https://www.instagram.com/p/CURkrouFqWU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αλήθεια, θυμάσαι που έπιανες με κλάμερ τα μαλλιά σου; Συνήθως σε κότσο ή half-up για να μη ζεσταίνεσαι ή για να μη σε ενοχλούν τα μαλλιά μέσα στο σπίτι.

Ε, λοιπόν, και αυτό το φθινόπωρο μπορείς άνετα να ξαναφορέσεις τα claw clips σου, αλλά όχι μόνο με casual outfit. Μπορείς να προσθέσεις το κλάμερ στο χτένισμά σου από το πρωί, στη δουλειά, μέχρι και το βράδυ, στην έξοδό σου για ποτό.

Claw clip – Πώς θα το φορέσεις

Τα πιο chic χτενίσματα που μπορείς να κάνεις με claw clip (aka κλάμερ) είναι ο κότσος και το half-up (μισά πάνω, μισά κάτω).

Συνδύασε το claw clip hairstyle σου με jeans και oversized πουλόβερ για πρωινές εμφανίσεις, αλλά και με κοστούμια για πιο βραδινά looks.



Όσο για το μακιγιάζ; Με smudgy eyeliner (δηλαδή με σβησμένο eyeliner) θα δημιουργήσεις το απόλυτο 90’s look.

Μη φύγεις! Στην gallery σού έχω μερικές ιδέες για χτενίσματα και styling με κλάμερ.

Cover photo: @whatlydialikes