We are calling it! Το πλούσιο πράσινο είναι το πιο hot χειμερινό χρώμα νυχιών (+10 βερνίκια)

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
We are calling it! Το πλούσιο πράσινο είναι το πιο hot χειμερινό χρώμα νυχιών (+10 βερνίκια)

Από όλα τα χρώματα του χειμώνα, φέτος διαλέγουμε το πράσινο για τα νύχια μας. Είναι ό, τι πρέπει για κάθε μήκος μανικιούρ και nail art!

Με τις βροχές να έχουν ξεκινήσει, τον καιρό να έχει χαλάσει και τα πουλόβερ –επιτέλους- να έχουν βγει από τις ντουλάπες, μπορούμε να πούμε και επίσημα ότι ήρθε η ώρα για χειμερινό μανικιούρ.

Όταν σκέφτεσαι βέβαια το χειμερινό μανικιούρ, το μυαλό σου πηγαίνει αυτόματα στο μπορντό, το σκούρο καφέ, το μωβ και το μαύρο. Βάλε όμως και το πράσινο στην παλέτα σου.

Βλέπεις, εδώ στο beauty department, θεωρούμε ότι το πλούσιο πράσινο, θα είναι το απόλυτο χρώμα για το μανικιούρ (και το πεντικιούρ) μας τη σεζόν που έχει ξεκινήσει και επίσημα.


via GIPHY


Κρέμα χεριών: Το must have προϊόν ομορφιάς του φθινοπώρου – 10 για να διαλέξεις

Go green!

Γι᾽αυτό αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το σημερινό nailspiration στο τέλειο, χειμερινό πράσινο που θα βλέπεις παντού από τώρα και στο εξής. Ψάχνοντας στους αγαπημένους μας insta λογαριασμούς, βρήκαμε τέλειες προτάσεις αλλά δεν σταματήσαμε εκεί.

Αναζητήσαμε και τα τέλεια βερνίκια που θα σε βοηθήσουν να δώσεις και μόνη σου το πιο trendy χρώμα στο μανικιούρ σου. Αν έχεις αύριο ραντεβού για νύχια, δεν έχεις παρά να πας με μερικά screenshots από την παρακάτω gallery.

Αν δεν έχεις ραντεβού, πετάξου μέχρι το κοντινότερο σε εσένα κατάστημα καλλυντικών και αναζήτησε τις παρακάτω πράσινες αποχρώσεις. Παρακαλούμε girl, δεν κάνει τίποτα!

#trending! Τα νύχια που μοιάζουν με σκακιέρα είναι η πιο funky τάση για τον χειμώνα