#Trending! Αυτές οι 5 αποχρώσεις είναι οι αγαπημένες μας για φέτος

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#Trending! Αυτές οι 5 αποχρώσεις είναι οι  αγαπημένες μας για φέτος

Η μόδα εμπνέεται από την παλέτα του χειμώνα και προστάζει γλυκές, αλλά και ψυχρές αποχρώσεις, που ταιριάζουν σε όλες!

Αν υπάρχει κάτι που λατρεύουμε εδώ στο beauty department του queen.gr, είναι οι αλλαγές που έρχονται μαζί με τις εποχές. Η κάθε σεζόν έχει τη δική της παλέτα, τους δικούς της «κανόνες» και φυσικά, τις δικές της τάσεις.

Για αυτές τις τάσεις θέλουμε να σου μιλήσουμε σήμερα, και συγκεκριμένα για τις τελευταίες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών. Κάθε αλλαγή της σεζόν βλέπεις, είναι σαν ένα ντεμπούτο, σαν το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς και η φετινή σεζόν είναι oh so chic, γιατί επιστρέφουν πολύ δυναμικά τα μονοδιάστατα χρώματα.

Akris bty S15 007

Μετά το buzz του balayage, των lowlights, των babylights και του ombre, η μόδα φέτος κάνει μία στροφή στην απλότητα και στις πιο φυσικές αποχρώσεις. Οι πασαρέλες γέμισαν αισθησιακές αποχρώσεις του μπεζ, γλυκιές αποχρώσεις της σοκολάτας, του κακάο και του μελιού.

Alexander Wang bbt S16 019

Είδαμε χρώματα που ταιριάζουν σε όλες, ιδανικά για ένα χειμωνιάτικο refresh, αλλά κυρίως, είδαμε χρώματα που κολακεύουν κάθε παλέτα, Με τις γιορτές να πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο λοιπόν, και με την ανάγκη για μία χειμερινή και παράλληλα glam, γιορτινή ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών μας να αυξάνεται, είδαμε 5 αποχρώσεις να γίνονται τα απόλυτα trends.

#1 Beige Blonde

Οι προσευχές των φανατικών του σαντρέ επιτέλους εισακούστηκαν. Φέτος, η μόδα θέλει το ξανθό να μιμείται τις αποχρώσεις των κασμιρένιων πουλόβερ και το μπεζ των τοίχων του Παρισιού. Πολυτελές, αισθησιακό και oh so chic, είναι το τέλειο φθινοπωρινό χρώμα για εσένα που έχεις ήδη ξανθά μαλλιά και θέλεις ένα updated, fashionable χρώμα για τη νέα σεζόν.

rain beige aesthetic autumn Favim.com 6483072

Η ιδανική απόχρωση: KORRES Argan Oil Advanced Hair Colorant Blond Beige No. 7.17

Au Jour le Jour bty S18 004

Πρόκειται για ένα «ήσυχο» ξανθό χρώμα, με την υπογραφή της KORRES και του Argan Oil Advanced Hair Colorant. Η συγκεκριμένη βαφή (που κατέχει την 1η θέση στις βαφές του φαρμακείου), είναι εμπλουτισμένη με πολυτελές και θρεπτικό έλαιο Argan καθώς και φυτική Κερατίνη, προσφέροντας έτσι στα ξανθά μαλλιά, εντατική φροντίδα, ενυδάτωση και προστασία από φθορές.

kor211029 14

#2 Beige Bronde

Μία πιο σκούρα blonde απόχρωση, η οποία ακροβατεί ανάμεσα στο ξανθό και το καστανό. Εδώ η μόδα εμπνέεται από τα απαλά χειμωνιάτικα παλτό και το βρεγμένο, πιο σκούρο μπεζ, των πεζοδρομίων της Νέας Υόρκης. Είναι ένα χρώμα ψυχρό, ιδανικό αν είσαι ξανθιά και θέλεις να υποδεχτείς τη σεζόν με ένα χρώμα πιο moody και σαφέστατα πιο αριστοκρατικό.

stock photo cityscape street new york city manhattan new york rainy day 4f1d36ad ff30 4d38 a427 bad8815c16a6

Η ιδανική απόχρωση: KORRES Argan Oil Advanced Hair Colorant Dark Blonde Beige 6.17

Agnona bty F19 005

Είναι η απόχρωση που θολώνει τα όρια ανάμεσα στο ξανθό και το καστανό και έρχεται να δώσει έναν πιο urban αέρα στο look σου. Ακόμα, χάρη στην τεχνολογία της Argan Oil Advanced Hair Colorant, αυτό το σκούρο μπεζ, αποκτά μία luxurious λάμψη, και παράλληλα πολύ μεγάλη διάρκεια και ένταση, όπως αρμόζει σε ένα New York City girl.

kor211029 11

#3 Mocha Brunette

Ο καφές γίνεται πηγή έμπνευσης για αυτό το λαχταριστό καστανό, που μας φέρνει στο μυαλό ζεστά ροφήματα καφέ. Είναι μία πολύ γλυκιά, σκούρα αλλά φωτεινή απόχρωση που καταρρίπτει κάθε μύθο για τα θερμά καστανά, και ταιριάζει υπέροχα με τη μεσογειακή παλέτα μας. Είναι ιδανικό αν είσαι μία καστανή που ζητά ανανέωση και γλύκα αυτό το χειμώνα.

latte

Η ιδανική απόχρωση: KORRES Argan Oil Advanced Hair Colorant Golden Mocha 7.73

Alberto Zambelli bbt S15 017

Η τεχνολογία Pigment-Lock της KORRES Argan Oil Advanced Hair Colorant, που κλειδώνει το χρώμα, χωρίς τη χρήση αμμωνίας, και έτσι σου εξασφαλίζει ότι η γλύκα της συγκεκριμένης απόχρωσης, δεν θα χαθεί με τα λουσίματα. Αντιθέτως, θα παραμείνει το ίδιο φωτεινή μέχρι την επόμενη βαφή σου.

kor211029 12

#4 Caramel Bronde

Η γλυκιά απόχρωση της καραμέλας μπλέκεται με το καστανό και δημιουργεί την πιο ιδιαίτερη και απολαυστική απόχρωση. Εμάς μας φέρνει στο μυαλό ζεστή μηλόπιτα, αφράτα κασκόλ και βόλτες σε δρομάκια στρωμένα με πεσμένα φύλλα. Είναι η απόχρωση που χρειάζεσαι, αν έχεις καστανό χρώμα και θέλεις να το ανοίξεις, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα.

salted caramel apple pie recipe 2

Η ιδανική απόχρωση: KORRES Argan Oil Advanced Hair Colorant Golden Caramel 8.73

Aalto bbt F17 001

Η KORRES Argan Oil Advanced Hair Colorant, εξασφαλίζει ένταση, διάρκεια και εκτυφλωτική λάμψη για αυτή την ιδιαίτερη απόχρωση, χάρις στην Pigment-Lock τεχνολογία και το έλαιο Argan, ενώ η γκάμα περιποίησης μαλλιών της KORRES, το Argan Oil Post-Colour Shampoo, το Argan Oil Post-Colour Conditioner και την Argan Oil Post-Colour Mask, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για βαμμένα μαλλιά, ώστε να διατηρούνται υγιή, ενυδατωμένα και το χρώμα να λάμπει ακόμα και ένα μήνα μετά τη βαφή.

kor211029 13

#5 Hazelnut brunette

Είναι το πιο λαχταριστό hair color trend, αφού εμπνέεται από την πραλίνα και φέρνει και πάλι στη μόδα το σοκολατί χρώμα που τόσο μας έλειψε. Ζεστό, πλούσιο και oh so chic, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι το τέλειο καστανό που πάει σε όλες.

Hazelnut and cocoa

Η ιδανική απόχρωση: KORRES Argan Oil Advanced Hair Colorant Golden Cocoa 6.73

Aigner bbt S16 004

Και επειδή ξέρουμε τι σκέφτεσαι αν είσαι καστανή, να είσαι βέβαιη ότι, με τη μόνιμη βαφή KORRES Argan Oil Advanced Hair Colorant, θα έχεις 100% κάλυψη των λευκών και παράλληλα βαθιά φροντίδα και περιποίηση κάθε φορά που βάφεις τα μαλλιά σου.

kor211029 10

Κάπως έτσι, οι νέες, trending προσθήκες στο χρωματολόγιο της KORRES, κάνουν το φαρμακείο το απόλυτο hot spot, όπου μπορείς να υιοθετήσεις τις τελευταίες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών και σου προτείνουμε να το κάνεις, τόσο για να παραμείνεις on trend όσο και για την υγεία των μαλλιών σου.

kor211005 28

Βλέπεις, η KORRES Argan Oil Advanced Hair Colorant, είναι μία βαφή χωρίς αμμωνία που βελτιώνει την ποιότητα και την εμφάνιση των μαλλιών με κάθε εφαρμογή, και παραμένει απαλλαγμένη από ουσίες όπως PPD, parabens, σιλικόνες και mineral oil.

kor211029 20

Για φέτος λοιπόν, η μόδα προστάζει μονοδιάστατα αλλά ιδιαίτερα χρώματα, εμπνέεται από τη φύση και την παλέτα του χειμώνα και αφήνει την KORRES να αναλάβει να σου χαρίσει το καλύτερο χρώμα που είχες ποτέ.