Oι μπούκλες γίνονται πιο δημοφιλείς

Oι μπούκλες γίνονται πιο δημοφιλείς

Η Katie Holmes υιοθέτησε τις χαλαρές μπούκλες και της πηγαίνουν πολύ.

Το καλοκαίρι από μόνο του βάζει την ανάγκη για ίσια μαλλιά στην άκρη και αναδεικνύει τα κατσαρά μαλλιά. Δεν είναι, όμως, η μόνη περίπτωση που τα κατσαρά ή σπαστά μαλλιά κερδίζουν έδαφος. Τελευταία, οι μπούκλες μεγάλες ή μικρές βρίσκονται στο προσκήνιο.

Πολλές γυναίκες που δεν έχουν την τύχη να έχουν κατσαρά μαλλιά, προσπαθούν να αποκτήσουν με μόνιμες τεχνικές ή με ένα χτένισμα κι όσο αντέξει. Η Katie Holmes, για παράδειγμα, που τα ίσια μαλλιά της δεν αποτελούν το πιο δυνατό της χαρακτηριστικό, υιοθετεί συχνά τελευταία τις ανοιχτές μπούκλες που δίνουν όγκο και κίνηση, κάνοντας την εμφάνιση της πιο όμορφη από ποτέ.

Τα κατσαρά μαλλιά κάνουν πολλές γυναίκες να προσπαθούν να τα ισιώσουν και να ταλαιπωρούνται, προσπαθώντας να φτάσουν στο «ονειρεμένο ολόισιο αποτέλεσμα». Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, σταματήστε το κι απολαύστε τις μπούκλες σας.

Σκεφτείτε, ότι η hair stylist Ouidad, που ειδικεύεται στις μπούκλες και στα κατσαρά μαλλιά, καθώς οι μπούκλες γίνονται πιο δημοφιλείς κάθε σεζόν, εξακολουθεί, εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια να βοηθά τις γυναίκες με σγουρά μαλλιά να φροντίζουν τις μπούκλες τους στο κομμωτήριό της στη Νέα Υόρκη ενώ οι πατενταρισμένες τεχνικές της «Carving & Slicing» στις κουπ είναι όχι μόνο γνωστές στους επαγγελματίες της βιομηχανίας, αλλά και περιζήτητες από τις πελάτισσες στα πιστοποιημένα κομμωτήρια της Ouidad σε όλη την Αμερική.