Μείνατε στην πόλη; Προστατευθείτε

Μείνατε στην πόλη; Προστατευθείτε

Κρυφτείτε έξυπνα από το καυσαέριο αλλά και τον ήλιο.

Καλά αν έχετε φύγει διακοπές και απολαμβάνετε τον ήλιο σε μία παραλία. Αν, όμως, είστε στην πόλη οι ανάγκες της επιδερμίδας σας –ακόμη και κάτω από τον ήλιο- είναι διαφορετικές. Εκτός από την προφύλαξη από τις ακτίνες UVA και UVB, υπάρχει και η μολυσμένη ατμόσφαιρα του αστικού περιβάλλοντος. Το καυσαέριο κυριαρχεί και «απειλεί» το δέρμα με καταστροφή.

Ο συνδυασμός της προστασίας από κάθε εξωτερικό παράγοντα με μία ευχάριστη και φιλική υφή κρέμας, είναι το ιδανικό, καθώς η αίσθηση ότι το δέρμα δεν αναπνέει λόγω των προϊόντων που χρησιμοποιούνται, είναι αρχικά πολύ δυσάρεστη και στη συνέχεια δημιουργεί προβλήματα στην επιδερμίδα κλείνοντας όντως τους πόρους και δημιουργώντας μαύρα στίγματα και ατέλειες.

Προϊόντα όπως η UV PLUS HP Day Screen High Protection της Clarins, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προτίμησης καθώς καταφέρνουν να συνδυάζουν πολλές «λειτουργίες» ταυτόχρονα. Τα περισσότερα φοριούνται συμπληρωματικά πάνω από την κρέμα ημέρας και δημιουργούν ένα πέπλο προστασίας, κρατώντας κάθε επιθετικό παράγοντα προς το δέρμα σας μακριά.