Ξέχνα τα μακριά νύχια! Το κοντό neutral μανικιούρ είναι super hot τάση – Inspo η Kim Kardashian

Μαρία Ροδίτη
Ξέχνα τα μακριά νύχια! Το κοντό neutral μανικιούρ είναι super hot τάση – Inspo η Kim Kardashian

Η Kim είναι η «ιέρεια» του contouring. Μήπως τώρα θα είναι και αυτή που θα φέρει στην πρώτη θέση των nail trends τα κοντά και neutral μανικιούρ;

Το 2010 η Kim Kardashian άρχισε να εμφανίζεται παντού και να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό έχοντας κάνει contouring στο πρόσωπό της. Πολύ γρήγορα τα κοψίματα στο μακιγιάζ έγιναν viral και κατέκτησαν μια σημαντική θέση ανάμεσα στις πιο διαχρονικές τάσεις του make up.

Τώρα… η Kim έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω στον κόσμο του nail art επιλέγοντας τα πολύ κοντά νύχια σε neutral απόχρωση!

polishes burgundyg

Classic! Το μπορντό στα νύχια είναι διαχρονικό και έχουμε τα 15 καλύτερα βερνίκια για φέτος

Τέλος τα μακριά νύχια για την Kim;

Όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο η Kim την έχουμε συνηθίσει με μακριά νύχια. Το 2022, ωστόσο, η star αποφάσισε να «γυρίσει το τιμόνι» και να υιοθετήσει ένα από τα πιο hot trends που κυριάρχησαν στα catwalks των Εβδομάδων Μόδας για τη σεζόν Spring/Summer 2022.

Ποιο είναι αυτό; Τα πολύ κοντά και σε ουδέτερο χρώμα νύχια. Αυτό το nail trend δοκίμασε η Kim Kardashian και το Insta Story που θα δεις ευθύς αμέσως το αποκαλύπτει.

kim neutral nails

Όπως βλέπεις, το χρώμα στα νύχια της Kim Kardashian είναι nude και super chic!

Οι neutral αποχρώσεις στα νύχια είναι το νέο nail trend

Στις Εβδομάδες Μόδας που πραγματοποιήθηκαν για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 ήταν αρκετά τα Fashion Houses, που παρουσίασαν μοντέλα με μανικιούρ σε neutral αποχρώσεις.

Laquan Smith, Markarian και Saint Sintra ήταν μερικοί από τους σχεδιαστές που διάλεξαν το συγκεκριμένο nail trend δίνοντας σε όλες εμάς το «σύνθημα» για τα μανικιούρ της επόμενης σεζόν!



Δες στην gallery τα μανικιούρ που είχαν τα μοντέλα στις Εβδομάδες Μόδας για τη σεζόν Spring/Summer 2022, αλλά και neutral nail art από το Instagram, που κι εσύ μπορείς να αντιγράψεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ