Το sliced bob είναι η πιο σύγχρονη εκδοχή του καρέ – Σε ποιες γυναίκες ταιριάζει

Μαρία Ροδίτη
Το sliced bob είναι η πιο σύγχρονη εκδοχή του καρέ – Σε ποιες γυναίκες ταιριάζει

Το καρέ συνεχίζει να μας απασχολεί και το 2022!

Από το 2020 και με την έναρξη της πανδημίας το καρέ κούρεμα μονοπώλησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που η μία μετά την άλλη οι celebrities- μετά το τέλος του lockdown- έσπευσαν στο κομμωτήριο για να υιοθετήσουν αυτό το hair trend.

Δυο χρόνια μετά, λοιπόν, το καρέ κούρεμα βρίσκεται ακόμη στο προσκήνιο με το sliced bob να είναι η πιο hot και σύγχρονη εκδοχή του.

ksantha kare

10 ξανθά καρέ που θα σε κάνουν να κλείσεις άμεσα ραντεβού στο κομμωτήριο

Τι ακριβώς είναι το sliced bob

Το sliced bob είναι ένα καρέ κούρεμα αυστηρό, αφαιρεί βάρος, ενώ δημιουργεί κίνηση και υφή στα μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CZJwy_CsHQO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι, επίσης, ανάγλυφο, δηλαδή μοιάζει σαν να «γλείφει» το πρόσωπο, δεν έχει layers, αλλά είναι ίσιο και πολύ μα πάρα πολύ κομψό.

Σε ποιες ταιριάζει το sliced bob

Το sliced bob ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες μα περισσότερο σε εκείνες που έχουν ίσια μαλλιά. Ακριβώς επειδή στόχος του είναι να εκπέμπει μια αυστηρότητα, στην ίσια εκδοχή του μπορεί να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης, αν έχεις λεπτά μαλλιά, το sliced bob θα σε κολακεύσει πολύ μιας και έχει την ικανότητα να δημιουργεί την ψευδαίσθηση περισσότερου όγκου.

Εσύ που έχεις σπαστά ή σγουρά μαλλιά μπορείς να κάνεις sliced bob. Δεν απαγορεύεται! Απλώς θα χρειάζεται να ασχολείσαι περισσότερο στην καθημερινότητά σου με το styling των μαλλιών σου και αυτό ίσως να μην είναι και τόσο βολικό.



Και τώρα… που πήρες μια ιδέα για το τι εστί sliced bob, πήγαινε στην gallery να δεις και μερικά παραδείγματα αυτού του κουρέματος. Μην ξεχάσεις να κρατήσεις screenshot για να δείξεις το συγκεκριμένο καρέ στον κομμωτή σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ