Berry Pretty! Τα χείλη στο χρώμα του βατόμουρου είναι η απόλυτη τάση για την υπόλοιπη άνοιξη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Berry Pretty! Τα χείλη στο χρώμα του βατόμουρου είναι η απόλυτη τάση για την υπόλοιπη άνοιξη

Είναι ένα χρώμα που κάνει τα χείλη να μοιάζουν δαγκωμένα, ζουμερά και sexy, και ταιριάζει σε όλες… Ακόμα και στα κορίτσια που αποφεύγουν τα κραγιόν. Διάβασε πώς θα δώσεις στα χείλη σου χρώμα βατόμουρου και ποια είναι τα berry pretty κραγιόν που πρέπει να πάρεις.

Όταν μιλάμε για ανοιξιάτικο μακιγιάζ, αναφερόμαστε κυρίως στα φωτεινά χρώματα στα χείλη. Είναι πολύ πιο εύκολο άλλωστε να φορέσεις ένα έντονο κραγιόν, παρά να καταφέρεις να φορέσεις σωστά τις χρωματιστές σκιές και τα eyeliners. Βέβαια, υπάρχουν και τα κορίτσια σαν εμένα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) που δεν φορούν κραγιόν και γενικά δεν βάφονται.

De-La-Renta-bty-F19-032.jpg

Εμείς απέχουμε από τη φωτεινή πλευρά του μακιγιάζ της άνοιξης, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Όχι, δεν θα σου αναλύσω πώς θα συνδυάσεις το λαχανί και το τιρκουάζ στα μάτια, αυτό είναι ένα level που –ακόμα και εγώ- δεν έχω φτάσει ακόμα. Σήμερα θα μιλήσουμε για κραγιόν, για κραγιόν που μπορούν να φορέσουν ακόμα και εκείνες που δεν συμπαθούν τα κραγιόν, για Berry Pretty κραγιόν (see what I did there?).

Valli-emn-F17-012.jpg

Berry Pretty

Κωδικός βατόμουρο λοιπόν. Το χρώμα του βατόμουρου ακροβατεί ανάμεσα στο μπορντό και το μωβ. Είναι μία πολύ ζουμερή απόχρωση που κυμαίνεται από ανοιχτή ως και πολύ βαθιά. Για την άνοιξη, το medium berry είναι βρίσκω ιδανικό. Αρκετά ζουμερό ώστε να κάνει εντύπωση, αλλά όχι πολύ σκούρο, για να μην θυμίζει χειμώνα.

Cividini-bty-F17-008.jpg

Οι τρόποι για να το φορέσεις είναι πολλοί. Δικός μου αγαπημένος, δεδομένου ότι δεν είμαι fan των κραγιόν, είναι τα lip stains, τα lip oils και τα μολύβια. Κάτι ακόμα που με έχει ενθουσιάσει, είναι τα blurred lips σε συνδυασμό με αυτή την απόχρωση. Κάνουν τα χείλη να μοιάζουν σα να έχεις φάει πολλά βατόμουρα και να έβαψαν τα χείλη σου.

Mischka-ham-F17-003.jpg

Blurred Lips

Τα blurred lips μάλιστα, είναι και πανεύκολο να τα πετύχεις, ακόμα και όταν βιάζεσαι πάρα πολύ. Δεν χρειάζονται βλέπεις την τελειότητα, η ομορφιά τους βρίσκεται στο ατημέλητο αποτέλεσμα και στις ατέλειές τους. Πάτα play στο παρακάτω Video για να καταλάβεις τι εννοώ.

Πόσο εύκολο και πόσο ωραίο; Φυσικά, αν σε ενδιαφέρει η τελειότητα και θέλεις ένα super polished αποτέλεσμα, τα berry lips είναι… pretty, και όταν είναι περιποιημένα και σταθερά. Μπορείς να τα συνδυάσεις με λίγο eyeliner ή μόνο με μάσκαρα, και σχεδόν επιβάλλεται το ρουζ, κυρίως όταν μιλάμε για ανοιξιάτικο μακιγιάζ. Και ναι, μπορείς να φορέσεις το κραγιόν σου στα μάγουλα για ένα απόλυτα matchy αποτέλεσμα.

Franchi-emn-S18-003.jpg

Ας περάσουμε όμως στα πρακτικά. Ποιες είναι οι πιο hot, berry pretty αποχρώσεις για την υπόλοιπη άνοιξη (και αρκετό από το καλοκαίρι που έρχεται); Τις έχω συγκεντρώσει όλες στην παρακάτω gallery και σε προσκαλώ να τις ανακαλύψεις. Και μην ξεχνάς το τρίπτυχο της επιτυχίας για κάθε lip look:

Καλή επιτυχία Queen!