Visionnaire [LR 2412 4%] για την Kate, την Pippa, την Emma και όλες εμάς

Visionnaire [LR 2412 4%] για την Kate, την Pippa, την Emma και όλες εμάς

Το νέο όραμα της ομορφιάς, φέρει το όνομα Visionnaire [LR 2412 4%], ανήκει στην Lancôme και προσφέρεται σε όλες τις γυναίκες, αρκεί να το προλάβετε.

Κι αυτό γιατί το νέο προϊόν περιποίησης που αναδημιουργεί πραγματικά μια πανέμορφη επιδερμίδα, χάρη σε ένα τεχνολογικό επίτευγμα της Lancôme, ταυτοποιήθηκε ένα νέο θαυματουργό μόριο, το όνομα του οποίου είναι: LR 2412, γίνεται ανάρπαστο και δημιουργεί λίστες αναμονής!

Λογικό αφού έχουμε γίνει πιο απαιτητικές, θέλουμε να βλέπουμε απτά αποτελέσματα και ορατές αλλαγές στην επιδερμίδα μας και αυτό το μόριο, έχει την ιδιότητα να «αυτο-ενεργοποιείται» σε όλες τις στιβάδες της επιδερμίδας, για να προκαλεί μια σειρά μικρο-διορθώσεων των ιστών. Το αποτέλεσμα είναι ότι η επιδερμίδα μεταμορφώνεται ορατά. Η υφή της βελτιώνεται, οι ρυτίδες εξαλείφονται, οι δυσχρωμίες και οι ατέλειες που σχετίζονται με τα αγγεία μειώνονται και οι πόροι συσφίγγονται.

Το Visionnaire [LR 2412 4%], μπορεί να χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και σε ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς και στην περιοχή των ματιών.

Στις πρώτες κυρίες που το δοκιμάζουν εντάσσονται η Kate και η Pippa Middleton, όπως και η Emma Watson που είναι πρέσβειρα της Lancôme και φαίνεται ότι είναι κατενθουσιασμένες.

Άλλωστε, η δράση του Visionnaire [LR 2412 4%], είναι τέτοια που θα σας κάνει να ακυρώσετε το ραντεβού στον δερματολόγο ή τον πλαστικό, αφού οι διαφορές στην επιδερμίδα είναι εντυπωσιακές και καθυστερούν αισθητά την ανάγκη για «διορθωτικές» ενέργειες.