Ο Δημήτρης Γιαννέτος αποκαλύπτει τι μαλλιά θα δούμε το βράδυ στην Mary Katrantzou

Ο Δημήτρης Γιαννέτος αποκαλύπτει τι μαλλιά θα δούμε το βράδυ στην Mary Katrantzou

Η Elnett της L' Oreal Paris, δημιουργεί δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου καθαρά, απλά ponytail στο exclusive event στην Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος και η ομάδα του με σύμμαχο την Elnett της L' Oreal Paris θα επιμεληθεί τα μαλλιά των μοντέλων στο show της Mary Katrantzou σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Όπως είπε ο ίδιος «Είναι μεγάλη μας τιμή που συμμετέχουμε σε αυτό το show. Οι δημιουργίες της Mary Katrantzou, είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και μαζί με την Elnett, που είναι η "σταρ της βραδιάς" θα τις αναδείξουμε ακόμη περισσότερο».

Στην επίδειξη συμμετέχουν δεκαέξι μοντέλα και ο Δημήτρης έχει επιλέξει για το στυλ των μαλλιών τους απλές γραμμές. «Χαμηλό ponytail με βαθιά χωρίστρα. Αυτό είναι το χτένισμα που θα δούμε σήμερα. Minimal και απλά μαλλιά που θα υποστηρίξουν τα εντυπωσιακά ρούχα της σχεδιάστριας» λέει. «Η χωρίστρα θα είναι στο πλάι με μία μικρή φράντζα να καλύπτει το μέτωπο και τα μαλλιά στο σύνολο τους θα είναι πολύ ίσια με την βοήθεια τα Elnett» συμπληρώνει.

«Το ponytail είναι ένα all time classic χτένισμα που μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση, όλες τις ώρες της ημέρας από το γραφείο μέχρι ένα επίσημο κάλεσμα» καταλήγει ο Δημήτρης Γιαννέτος.