Avant-garde μακιγιάζ σε limited edition

Avant-garde μακιγιάζ σε limited edition

Η συλλογή Pure Color Modern Mercury Collection της Estée Lauder βασίζεται σε ένα παιχνίδι με την υφή εμπνευσμένο από τη σύγχρονη, avant-garde αρχιτεκτονική.

Η συλλογή Pure Color Modern Mercury Collection είναι μία περιορισμένης κυκλοφορίας συλλογή της οποίας κομμάτια, πρωτοπαρουσίασε ο Tom Pecheux, Διευθυντής Δημιουργικού Μακιγιάζ της Estée Lauder στο σώου του Derek Lam για το Φθινόπωρο 2011, δημιουργώντας ένα look άγριας θηλυκότητας συνδυασμένης με μοντέρνο μινιμαλισμό που απέπνεε πάθος και κομψότητα.

«Η έμπνευσή μου για αυτή τη συλλογή προέρχεται από τις δημιουργικές αντανακλάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, των εντυπωσιακών μοντέρνων κτιρίων που μοιάζουν με έργα τέχνης. Τα κτίρια αυτά δεν φαίνονται ποτέ να έχουν το ίδιο χρώμα, επειδή αντανακλούν ό,τι βρίσκεται γύρω τους. Η ίδια ιδέα κυριαρχεί και στη συλλογή. Φοράτε το ίδιο μακιγιάζ, αλλά ποτέ δεν έχετε την ίδια εμφάνιση» δήλωσε ο Tom Pecheux.

Σε αυτή την αρχιτεκτονικής έμπνευσης συλλογή, η επιδερμίδα είναι απαλά φωτισμένη με ελαφρύ shimmer, τα μάτια τολμηρά στο προσκήνιο επιδεικνύοντας τη μεταλλική τάση της σεζόν, ενώ τα χείλη φοράνε ματ αποχρώσεις του μπεζ, του ροζ και του κόκκινου. Το look ολοκληρώνεται με νύχια σε μια απόχρωση του πράσινου που δίνει μια αναπάντεχη τροπή.