Summer SOS! Skincare tips που σε βοηθήσουν να δείχνεις fresh & fabulous σε κάθε καλοκαιρινή στιγμή

Summer SOS! Skincare tips που σε βοηθήσουν να δείχνεις fresh & fabulous σε κάθε καλοκαιρινή στιγμή

Ένα απρόσμενο ραντεβού, κάλεσμα σε γάμο, περιποίηση μετά τη θάλασσα… υπάρχουν πολλές καλοκαιρινές στιγμές που το δέρμα μας χρειάζεται λίγη extra βοήθεια και η λύση είναι fresh, φυσική, βιώσιμη και super απολαυστική! Διάβασε και θα καταλάβεις…

Το καλοκαίρι είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου! Το δέρμα μας μαυρίζει, αποκτάμε μία υπέροχη ανεμελιά, έχουμε όρεξη για φλερτ και κοκτέιλ με φίλους. Είναι η εποχή που ταξιδεύουμε στα νησιά για γάμους αγαπημένων μας προσώπων και που περνάμε ατελείωτες ώρες την παραλία. Όλα αυτά γεμίζουν το μυαλό μας αναμνήσεις και την επιδερμίδα μας… ανάγκες. Ναι, όσο εμείς απολαμβάνουμε καλοκαιρινές στιγμές και προετοιμαζόμαστε για ακόμα περισσότερες, η επιδερμίδα μας χάνει την υγρασία της, τη λάμψη της, ταλαιπωρείται από τη θάλασσα και τον ήλιο και χρειάζεται λίγη βοήθεια για να γίνει ξανά fresh & fabulous, όπως ακριβώς τη θέλουμε.

Αυτή η βοήθεια έρχεται σαν από μηχανής -καλοκαιρινός- θεός, χάρη στις 100% Βιοδιασπώμενες Sheet Masks της νέας συλλογής Instant Beauty Flash της Fresh Line. Πρόκειται για λεπτά φακελάκια, τα οποία περιέχουν sheet masks εμποτισμένες με όλα εκείνα τα συστατικά που μπορούν να τονώσουν την επιδερμίδα μας, με όποιον τρόπο εμείς θέλουμε (και εκείνη χρειάζεται) σε μόλις 15 λεπτά. Είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην επιδερμίδα μας γενικά, και ειδικότερα όταν προκύπτουν καλοκαιρινές στιγμές οι οποίες απαιτούν το δέρμα μας να βρίσκεται στα καλύτερά του.

Λάμψη για ένα απρόσμενο ραντεβού

Τα καλοκαιρινά φλερτ είναι θαυμάσια και, όταν προκύπτουν, αυξάνονται οι πιθανότητες για απρόσμενα ραντεβού που σου αφήνουν μόλις λίγο χρόνο για να ετοιμαστείς. Σε αυτά τα ραντεβού χρειάζεσαι φρεσκάδα και λαμπερή επιδερμίδα άμεσα, για να νιώθεις εσύ καλά -πρώτα από όλα. Εδώ έρχεται η Radiance Boost Mask της Fresh Line να «σώσει» την κατάσταση και την επιδερμίδα σου. Άσε, λοιπόν, κάτω το highlighter γιατί δεν μιλάμε για τέτοια λάμψη, αλλά για τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σου.

Το λεπτό της φύλλο, είναι κατασκευασμένο από Lyocell, μια 100% βιοδιασπώμενη φυσική ίνα υψηλής απορροφητικότητας με εξαιρετικά απαλή αίσθηση, και εμποτισμένο με ισχυρά αντιοξειδωτικά όπως το θαλάσσιο φύκι, το εκχύλισμα λεμονιού και η βιταμίνη C. Συνδυαστικά, όλα αυτά τα συστατικά, επαναφέρουν τη φωτεινότητα της επιδερμίδας σε μόλις 15 λεπτά, μειώνουν τις δυσχρωμίες και βελτιώνουν τη διαύγεια του δέρματος. Το αποτέλεσμα; Επιδερμίδα πιο λαμπερή και ομοιόμορφη, έτοιμη για όλα!

Και αν θέλεις maximum αποτέλεσμα, η Fresh Line δημιούργησε το Radiance Boost Set το οποίο περιλαμβάνει 4 προϊόντα-κλειδί για να λάμψεις σε κάθε ραντεβού!

  1. Radiance Boost Mask
  2. Active Charcoal 2 σε 1 Μάσκα & Απολέπιση
  3. Esperides Αποσυμφορητικός Ορός Ματιών
  4. Esperides Ξηρό Λάδι Λάμψης & Ενυδάτωσης

Ενυδάτωση μετά την παραλία και όχι μόνο

Το σενάριο είναι γνωστό: Περνάς ατελείωτες ώρες τη θάλασσα και επιστρέφεις αργά, με μόλις λίγη ώρα για να ετοιμαστείς για ποτό στη διάθεσή σου. Το δέρμα σου ωστόσο έχει ταλαιπωρηθεί από το αλάτι και τον ήλιο και χρειάζεται δροσιά και ενυδάτωση asap! Τι προτείνουμε; Να πιεις ένα μεγάλο ποτήρι νερό και να έχεις πάντα στο ψυγείο σου μια Moisture Boost Mask της Fresh Line.

Είναι η δεύτερη μάσκα της σειράς μασκών Instant Beauty Flash της Fresh Line κατασκευασμένη από Lyocell, και εκείνη που περιέχει το πιο αποτελεσματικό ενυδατικό συστατικό: Το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους. Χάρη στο μικρό μοριακό του βάρος, το υαλουρονικό οξύ καταφέρνει να εισχωρήσει βαθιά στην επιδερμίδα σε μόλις 15 λεπτά, και να επαναφέρει τη δροσιά και την ελαστικότητά της, όσο και αν έχεις καθίσει στον ήλιο.

Και αν θέλεις full ενυδατική φροντίδα μετά την παραλία αλλά και πάντοτε, τότε δεν έχεις παρά να προσθέσεις στην beauty shopping list σου το Moisture Boost Set της Fresh Line. Περιέχει 4 super ενυδατικά προϊόντα για τα οποία η επιδερμίδα σου θα σε ευγνωμονεί:

  1. Moisture Boost Mask
  2. Active Charcoal Τζελ Καθαρισμού
  3. Oceanid Ενυδατική Κρέμα Προσώπου
  4. Oceanid Ενυδατικός Ορός Προσώπου

Ομοιόμορφη επιδερμίδα πριν από τον γάμο

Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο αυτό το καλοκαίρι ή αν εσύ παντρεύεσαι κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο (η ώρα η καλή!), τότε η ομοιόμορφη, φωτεινή επιδερμίδα χωρίς κηλίδες είναι αυτό που έχεις ανάγκη. Αρχικά μην παραλείπεις το αντηλιακό σου ακόμα και αν πρόκειται να είσαι μέσα στο αυτοκίνητο ή το γραφείο όλη μέρα. Έπειτα, προμηθεύσου μία Brightening Mask της Fresh Line άμεσα!

Είναι φτιαγμένη από Bio-Cellulose, μια βιοτεχνολογική ίνα υψηλής απορροφητικότητας με τεχνολογία second skin, και εμποτισμένη με εκχύλισμα από edelweiss και άλλα, φυσικά βιοενεργά δραστικά συστατικά που φωτίζουν την όψη της επιδερμίδας και «σβήνουν» τις σκούρες κηλίδες. Σε μόλις 15 λεπτά, η επιδερμίδα δείχνει πιο φωτεινή, πιο ομοιόμορφη και έτοιμη για ένα fabulous μακιγιάζ που δεν θα χρειαστεί πολύ foundation.

Και φυσικά, αν θέλεις να έχεις το απόλυτο booster φωτεινότητας, η Fresh Line δημιούργησε ένα ακόμα τέλειο σετ. Το Brightening Set περιέχει όλα εκείνα τα προϊόντα που θα προετοιμάσουν την επιδερμίδα σου για τη μεγάλη ημέρα και θα φροντίζουν ώστε να είσαι λαμπερή και χωρίς σημάδια από τον ήλο. Πιο συγκεκριμένα, το σετ περιλαμβάνει:

  1. Brightening Mask10
  2. Active Charcoal 2 σε 1 Μάσκα & Απολέπιση
  3. Red Berries Κρέμα Λάμψης Προσώπου
  4. Red Berries Ορός Νύχτας Ανάπλασης & Λάμψης
    Προσώπου



Νεανικό δέρμα όλο το καλοκαίρι

Η ανάγκη όλων μας (μετά τα 35) για πιο νεανική, λεία και λαμπερή επιδερμίδα δεν περιορίζεται σε μερικές καλοκαιρινές στιγμές. Είναι κάτι που θέλουμε πάντα, και μπορούμε να το έχουμε χάρη στην Anti-Ageing Mask της Fresh Line. Είναι μία μάσκα που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ όχι μόνο το καλοκαίρι, κάθε εποχή του χρόνου και θα καταλάβεις γιατί.



Είναι η δεύτερη μάσκα της γκάμας Instant Beauty Flash της Fresh Line φτιαγμένη από Bio-Cellulose και φτιαγμένη για να ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα. Περιέχει υαλουρονικό οξύ για εντατική ενυδάτωση και γέμισμα των ρυτίδων, αλλά και εκχύλισμα από άνθη σοφόρας με αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση. Σε μόλις 15 λεπτά, κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο fresh, πολύ πιο νεανική και δροσερή, ενώ παράλληλα βελτιώνει το μικροανάγλυφο και την ελαστικότητα του δέρματος. Είναι με λίγα λόγια αυτό που είχαμε ανάγκη αλλά δεν το ξέραμε.



Εννοείται, για full αντιγηραντική περιποίηση, αναζητάς το Anti-Aging Set, το οποίο περιέχει προϊόντα που -συνδυαστικά- μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις -αλλά κυρίως να νιώθεις- υπέροχη όλο το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, το σετ περιλαμβάνει τα παρακάτω 6 προϊόντα:

  1. Anti-Aging Mask
  2. Oat Καταπραϋντικό Τζελ Καθαρισμού
  3. Oat Καταπραϋντική Λοσιόν Τόνωσης
  4. Hera Εντατικός Ορός Lift Προσώπου
  5. Hera Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου
  6. Hera Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών

Όποια και αν είναι η καλοκαιρινή στιγμή, και όποια ανάγκη και αν παρουσιάζει η επιδερμίδα σου, η Fresh Line έχει σκεφτεί πριν από εσένα για εσένα και έχει δημιουργήσει προϊόντα που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε κάνουν να νιώθεις fresh & fabulous από τώρα ως και τον Σεπτέμβριο. Εσύ δεν έχεις παρά να τα αναζητήσεις στο e-shop της Fresh Line, στο κοντινότερο σε εσένα κατάστημα Fresh Line (δες εδώ ποιο σε βολεύει), καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και συνεργαζόμενα φαρμακεία.

Και εννοείται μην παραλείψεις να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό @freshlinecosmetics στο facebook και @fresh_line_official στο Instagram -αν δεν το κάνεις ήδη!