Angel eyes

Angel eyes

To χρώμα των αγγέλων, μπορεί να είναι η έμπνευση για το χρώμα στα βλέφαρα σας με τις κρεμώδεις σκιές της Shiseido που διαρκούν όλη μέρα.

«Είναι ένα κερί από την Πορτογαλία που μοιάζει με το κεφάλι ενός χερουβείμ. Το ανακάλυψα στη Νέα Υόρκη, οπότε το ονόμασα Angel. Έχει παράξενο σχήμα προσώπου, αλλά κάτι στο χρώμα του με τράβηξε» είπε ο Dick Page, Makeup Artistic Director της Shiseido.

Αυτό είναι η έμπνευση του για τη σκιά Shimmering Cream Eye Color BL711 Angel, ένα βαθύ μπλε με πράσινους τόνους. Καθώς την εφαρμόζετε γλιστρά εξαιρετικά απαλά και ομοιόμορφα στα βλέφαρα, για να σας βοηθά να ελέγχετε την εφαρμογή και το βάθος του χρώματος.

Η βάση έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε μετά την εφαρμογή της να εξατμίζεται γρήγορα το πλεόνασμα ελαίου και νερού, και να μένουν μόνο οι παράγοντες πέρλας και οι ενυδατικοί παράγοντες, οι οποίοι σταθεροποιούνται τέλεια στα βλέφαρα. Αυτή η εξαιρετική ιδιότητα σταθεροποίησης είναι που προσδίδει στη σκιά την ισχυρή της ανθεκτικότητα στη δημιουργία πτυχώσεων και την αλλοίωση. Φορέστε την από νωρίς και χαρείτε την όλη μέρα.