Matcha Latte Nails! Το manicure που ταιριάζει τέλεια με τα φθινοπωρινά looks

Το matcha manicure, είναι νύχια σε απαλή πράσινη απόχρωση σαν αυτή που έχει το ρόφημα matcha latte.

Είτε είσαι λάτρης του τσαγιού matcha, είτε όχι, φαίνεται, ότι το ιαπωνικό ρόφημα δεν επηρεάζει μόνο τις διατροφικές μας συνήθειες... Hello matcha latte nails! Πρώτα μπήκε στη ρουτίνα ομορφιάς μας, με μάσκες προσώπου και τώρα έρχεται να κυριαρχήσει στο manicure.

Τα matcha latte nails, είναι το νέο nail trend που θα αγαπήσουμε να κάνουμε ξανά και ξανά, φέτος το φθινόπωρο. Το matcha manicure, είναι νύχια σε απαλή πράσινη απόχρωση σαν αυτή που έχει το ρόφημα matcha latte. Για να καταλάβεις καλύτερα είναι ένα pastel πράσινο. Αυτή η απαλή απόχρωση του pastel πράσινου θα γίνει ένα με την επιδερμίδα και θα ταιριάξει τέλεια με τα fall looks.

Colourful eyes! 5 makeup looks για κάθε ηλικία για να δώσεις χρώμα στο βλέμμα σου

Μπορείς να κάνεις σε όλα τα νύχια το ίδιο βερνίκι, είτε ακόμη να το συνδυάσεις με άλλα χρώματα που ταιριάζουν τέλεια με την match latte απόχρωση. Για παράδειγμα, το μοβ χρώμα είναι ένας αγαπημένος συνδυασμός, που θα δημιουργήσει μια παιχνιδιάρικη πινελιά πάνω στα νύχια.

Το french matcha manicure, έρχεται να ανανεώσει το κλασικό γαλλικό και να κάνει τα άκρα να φαίνονται πιο κομψά, συνδυάζοντας και λίγο χρώμα. Αν δεν σου αρέσουν οι υπερβολές, το ombre matcha, αλλά και το match latte manicure χωρίς κανένα σχέδιο είναι μερικές από τις επιλογές που θα κάνουν τα νύχια να φαίνονται καθαρά και περιποιημένα, φορώντας τα χουχουλιάρικα πουλόβερ.

Μήπως βρήκες το επόμενο ραντεβού που θα κάνεις στην manicurίστ σου, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές; Ρίξε μία ματιά παρακάτω για να πάρεις έμπνευση...

Matcha Latte Nails:

Green apple matcha

@overglowedit

Muted matcha

@the_minimalist_manicurist

Latte heart

@phoebesummernails

Pink & matcha

@betina_goldstein

Double colour

@novanailstory

French matcha manicure

@studiolesmains

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης